29 de gener del 2011

FENT PROVA AL FOOT WARMER + SORTINT AMB C.C.SANT CELONI - PSSSS TUBULAR

Volia fer dues coses avui i era trobar-me amb gent del Club Ciclista Sant Celoni sabent que son molt matiners (es = a partir fred al peus).Doncs l'altre cosa era saber com era d'efectiu la plantilla " peus calents " .
son unes plantilles que un cop obertes de l' embolcall de plàstic amb contacte amb l'aire produeixen escalfor.
les vaig comprar per internet fa una setmana les Foot Warmer i son talla única no cal retallar-les.

es posen tal qual i la sensació es a l'instant desprenen calor(35 a 39º), ara bé el producte especifica una durada de 5 hores i d'un sol ús.Haig de dir que pel que he fet avui crec que amb 3 hores ja puc estar content.Preu 3.80 euros.

Els companys son matiners(a les 8 a.m al darrera de l'esglesia de Sant Celoni) i nombrosos som uns 20 i " pico ". Fem poca xerrada i algun renec de bon rotllo ui-ui-ui aquest Jordi !!ep¡¡ no em volen,jeje.
Sortida cap a la Recta d'Hostalric on parlo amb en Lluis Vila Portell
treballa en el ram de vehicles( concessionari Mitsubishi a Granollers).
parlem de rodes,jeje . Ell també utilitza rodes tubulars (avui no )comentem preus i tipus de neumàtic tubular i com no quin son més apropiats per reparar un possible " pinxasu " = continental i ell no sap el lloc on t' ho poden fer(botiga Muntbikes - Areny de Munt).Un plaer parla amb tu !!company¡¡¡


En Pepe Garcia àlias " l'avi " es un professional de les Brevet doncs no hi ha ningú que el guanyi es un devorador de kms es la seva especialitat.Amb tantes hores a la carretera també té el seu arsenal d' enginys com el parafangs o la dinàmo.Amb dies com avui tinc montada a l'altre bici un parafangs una mica més complert com el que porta en Pepe.El model Es un roadracer 2 es molt pràctic si vols entrenar sota la pluja d'estiu, la d' hivern no,jeje.
havien rodat poc quant em tingut el primer " punxasu " del junior Garcia (fill d'en Pepe) amb dues punxades en el mateix lloc.
sempre hi ha la gratitud dels companys per ajudar-te, son més de dues mans i cal valorar-ho.


mentres esperem es forma dues grupeta de conversa els d'allà i els d'aquí present parlant amb un company
Jose Luis li deien àlies " cube " per la marca del cuadre que portava però ha canviat i ara li diuen
" BH " , jo li diré company " Rotor " perquè els bons corredor valoren aquest producte per la seva eficencia i eficaç rendiment de pedaleix tot cuidant el genolls reduint el punt mort de la pedalada.
ell porta el Q-ring Rotor aero per fer Cronos crec que notarà la diferencia amb els plats convencionals, segur.Salvant algun problema de l'instal-lació com tenir el desviador sincronitzat al milímetro i l' opció de no poder creuar la cadena tot lo altre son avantatges.

Ens veiem a la propera !!!Jose Luis ¡¡¡¡

en Kuki també entrena amb corrons per les poques hores que té com jo i amb una valoració molt ràpida del seu entrenament es que fa les sèries a pulsacions molt altes.Es recomana fer capilares en dies per després fer(sèrie d'alt de pulsacions i descans actiu amb cadència). fes-me cas.
¡¡¡Salutacions company¡¡¡

En Rafa que tampoc ha pogut fer el recorregut programat per gestions familiars(a les 11 a casa) era la persona que savia a on es parava a esmorzar al poble Cassà de la Selva i és que erem una bona colla. Potser s'han decidit a fer-ho a Llagostera. Tenia que donar les instruccions al lider del pilot i deixar-ho tot O.K.
En Rally i Kuki es despedeixen de mi, perquè? doncs he punxat ------ el tubular i per no ser un destorb amb el temps que comporta fer el canvi(no savia si era molt greu la punxada tenia el tub.mullat i no he encertat trobar el forat, sumant el fred)només portava un tubular i la resta del pilot la majoria porten cobertes he fet mitja volta no sense donar les gràcies als companys que m'han ajudat en la tasca. El Pepe en la seva epoca de competeció els entrenaven per fer el canvi del tubular en 1 minut i es ben cert amb la demostració que ha fet " es un crack ".L'altres companys " Rotor - Lluis etc ". El pilot es refredava i en kuki deia haurem de fer alguna sèrie,jeje.Que vaig bé l'esmorzar i la sortida.

¡¡¡Salutacions als que no he conegut de la colla ¡¡¡¡
La meva intenció era fer mitj recorregut per les molèsties que arrossego als genolls.Ara em toca fer uns quants dies de descans i mirant l'entrenament que vaig fer l'any passat i els dies que portava fent bici ,doncs gairabé he fet els mateixos dies (el 3 de febrer del 2010 portava 45 dies d'entrenament) on vaig agafar una tendinitis en els abductors :http://popriu.blogspot.com/2010/01/tendinitis-de-los-aductores.html això vol dir que toca fer descans actiu.

El plà era fer aquesta ruta i fer un bon esmorzar a Cassà de la Selva però no ha estat així.
Temps de 2.15.00 hores distància de 54 kms, velocitat mitja de 22 kms/h, pulsacions mitges de 113p,despesa de 1100 k, consum d'un bidó.
47 dies d'entrenament.

4 comentaris:

  1. Jordi! ya sabes a cuidar esa rodilla. Espero que sea leve tus molestias y pronto puedas competir

    ResponElimina
  2. Jordi, ja saps que tens pendent un esmorçar amb nosaltres. Finalment hem retallat la ruta per un altre punxada i ja sens tirava el temps a sobre. Tossa no es mourà del puesto. Salut.

    ResponElimina
  3. Rally tens raó ha estat un dia gafe-gafe i més val deixar-ho per un altre dia l'esmorza amb més tranquilitat.
    salut i kms.
    Toni espero que con hielo y descanso se arregle,salut i kms.

    ResponElimina
  4. Ei Pop, has punxat una altre vegada? Al final acabaré pensant que els reis macs existeixen de veritat! Sort i cuida els genolls!Raul

    ResponElimina