1 de febrer del 2011

la bici STRINGBIKE ® que funciona sense cadena


L'hongarès Robert Kohlheb va inventar la stringbike, una bicicleta que en compte de cadena utilitza un enginyós sistema de cables( funciona amb sistema polea). Kohlheb va idear aquesta bicicleta arreglant un tallagespa, pensant en un sistema més eficient que la tradicional cadena. El principal avantatge de la stringbike és que el sistema de cables no necessita estar lubricat, però el canvi és molt més profund del que sembla ja que afecta el canvi de velocitats, i fins i tot a la manera de pedalar.


Pes: El pes de STRINGDRIVE ® és comparable amb el pes d'una cadena de transmissió amb el canvi de gamma alta o amb una transmissió de cadena simple que s'utilitza juntament amb un centre de qualitat d'engranatges.



Més informació:
Tenia que saber com tenia els genolls amb una prova de pedaleig alt amb molta cadència sobre els corrons només assegut damunt la bici marcava 63 puls.He començat amb calma arribant a 87 pedalades per minut fent de mitjana.Temps de 2.36.00 hores, distància de 75 kms, velocitat mitja de 28,7kms/h,pulsacions mitges de 103 p,despesa de 1100 k, consum d'un bidó.
48 dies d'entrenament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada