28 de desembre del 2011

Una altra sortida de 5 hores

Un altra picada a base de fer kms per la costa del Maresme(repetició d'ahir) i a la pregunta de ningú entrena? doncs Salutacions al grup de Sant Celoni "pitu" als de Bicis Centelles "Uri i Jordi Pericas".
Es d'agraïr que un company canvi de trajectòria en veure't i et vingui a saludar perquè avui després de dir bon dia a 5 companys, els considero uns "esquerps" mut i a la gàvia però a estat a la sisena va la vençuda per fi un company a Calella s'ha dignat a contestar.Ho ha dit dues vegades, Salutacions company!!.
En Miquel Mestres(by Foto) practica el duatló tan corre en pretemporada com va en Bici(ha començat el 15 de Decembre).El seu objectiu es estar aprop d'en Miquel Gonzalez un fiera de les marxes de llarga distància,jeje.M'ha agafat quan finalitzava les 5 hores i perdona per no donar-te més conversa , ja saps que portava un " globus ".
Un dada molt important des de que faig públic el meu estudi biomecànic(Freebike). La dona d'en Miquel s'ha afegit a fer-se també l'estudi per el (11/1/2012) a més tindrà l'excusa de fer-ho ell també,jeje. ! ull ¡ amb ella  pel que em diu donarà guerra a les femines (12000 kms l'any passat).Compartir tots dos l'afició e il.lusió per aquest esport no té preu.!!Salutacions¡¡¡

Abans de trobar-me amb ell ja és un pas obligat amb el meu bidó he tingut que fer un repostatge del líquid element.Que bó!!!prdeu.

PopRiu en Garmin Connect: Detalls 

35 dies d'entrenament.

4 comentaris:

  1. Santi Alentorn-Motor RCB28 de desembre del 2011, a les 19:18

    Jordi aniras alguna social? ho només xallenge 4-3 BCN,nosaltres som d´anar a les socials,salutacions

    ResponElimina
  2. Hola Santi, doncs estic en fer alguna de les socials de Tarragona(l'any passat dues) que es corre el dissabtes i per la tarda.Ho dic perque les de Girona pex. es corre ben dora i amb la humitat a la carretera es bastant perillós.Les socials de Barcelona estan per confirmar-ho.Potser que encara no hi han dates? Si em Francesc s'anima doncs hi anirem,jeje.Nota: les que es fan a Girona i ser les primeres la gent s'apunta massivament i el límit son 200 corredors i ha passat que algú no s'ha pogut apuntar,jeje.
    Bon any!!

    ResponElimina
  3. Santi Alentorn-Motor RCB29 de desembre del 2011, a les 22:49

    Nosaltres sempre anem a la Canonge(Tarragona) bona temperatura 15h30 menys gent que Girona 130-140 corred. ara també te de dir que més nivell+amateurs,animat !

    ResponElimina
  4. Si Santi l'any passat vaig fer-la http://popriu.blogspot.com/2011/02/trobada-amb-companys-en-el-challenge-de.html
    I també : http://popriu.blogspot.com/2011/02/2-etapa-de-la-challenge-canonja-2011-la.html
    Segurament que hi aniré i com dius molt bé el nivell es espectacular com la carretera,jeje.

    ResponElimina