29 de desembre del 2011

Cansat i amb mal de cul

Amb la sortida d'avui ja he obtingut l'objectiu que pretenia fer.Només sortir de casa pel darrera he vist un company amb els colors de lider " el groc " on a l'alçada de Llinars m'ha avançat i que l'he agafat a la rotonda fora del poble.
 En Xavier Vilajosana un nom poc corrent fins i tots arreu del món només hi ha 100 amb el seu cognom.(http://worldnames.publicprofiler.org),(http://www.idescat.cat/cognoms/?res=a&q=VILAJOSANA)
Ell es de cardedeu porta actualment 19000 kms i treballa en una empresa de sensors.A competit en élit i marxes cicloturistes com la Quebranta,Cadi Moixaró i les 24 hores de resistència a Barcelona(guanyador en cat.duo) entre d'altres.Té l'avantatge de poder sortir dues hores de bon matí o sigui que la meva proposta d' apuntar-se els dissabtes amb nosaltres es " No " ell aprofita per dormir i sobre les 11 A.M dona un tomb,jeje.
 Aquesta Pinarello pasa a dir-se Chinarello on va fer la compra allà i que m'explica que la casa dona el motlle  al Chinos per la seva reproducció i comercialització fins que finalitza el contracte. Qui et diu que els Chinos també han fet una copia del motlle,jaja.Les rodes també son d'allà a 300 euros perfil 50 mm i 1.400 grams de pes.En Xavier va fer la comparació i mides tècniques del cuadre original envers la copia i son exactament iguals.Em posat a " caldu " la crisis mundial.Salutacions i que vagi bé la pujada a Orrius.
He trobat i saludat al equip Badaccio i Caribeña i un company mallot " Blau "a Vilassar de Mar que he fet mitja volta per atrapar-lo i vist i no vist ha volat, ni rastre d'ell.Ha trencat per un altre desvio pensant que aniria a Mataró,jeje.
Un problema amb la perdua d'un cargol que subjecte la tija integrada ha fet la tornada amb lentitud i més mal de cul.Demà descans.
Nota:la font es d'Argentona.
PopRiu en Garmin Connect: Detalls 
 
36 dies d'entrenament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada