18 de març del 2012

55è Trofeu Guillament i Navarra Cat.Veterans 2012

L'any passat vaig tenir mala sort en aquesta carrera perquè en el km.1,8 punxo el tubular on no portava el líquit " No Tube " i abandono. Ho explico aquí(inclós dos vídeos):
http://popriu.blogspot.com/2011/03/18-kms-he-punxat-campana-i-seacabo.html 
Com que no sé el circuit he agafat el google map i en visió panoràmica i clikant amb el ratolí he fet una volta sencera al recorregut. He memoritzat algun tram de varies pujades i baixades per tenir-les present. No fos cas que el pilot obri gas i no adonar-me del que m'espera, jeje. 

Avui serà en Francesc que fa la crònica per l'ubicació i més visió del que ha passat.



Cardedeu                                                                                                            18 de març de 2012
  Aquest diumenge hem tornat a omplir de groc la tarima del pòdium, vull pensar que no serà un fet habitual, si fos així, els càlculs que feia abans respecte a l’hora que torno a casa ja no em serveixen. 
  Satisfacció es una bona paraula per definir la sensació general de l’equip després de fer els 60 kms per terres empordaneses, ja que tenint en compte l’hora a la que s’han hagut de llevar alguns companys es la millor recompensa. Cap caiguda, que recordem es el més important, i el maillot groc que continua en mans de RCB.
  Hi ha hagut una gran participació i una molt important representació de ciclistes vinguts de la propera França. El dia finalment ha estat assolellat i la cursa ha estat prou tranquil·la, amb el permís d’en Pericas i un corredor francès qui s’han encarregat de posar-nos en fila a la primera volta. Uns quants companys hem tirat fins enxampar-los abans que no comencessin a pujar per segona vegada el “portet” i així assegurar una pujada “tranquil·la” i una baixada segura.
  Es notava que en “Toti” no hi era i la baixada ha estat raonablement ordenada i sempre hem rodat amb corredors ben situats per la part alta del grup. A falta d’uns 3 kms hem marxat, encara no se ben be com, Xavi Estanga, Juan Carlos Medina, Juan José Agüero, “El francès”, un servidor i un noi que no conec, hem agafat uns metres i hem aconseguit obrir forat, suficient per arribar davant del gran grup.
  Al “repechón” d’abans de la rotonda les meves cames han dit que ja en tenien prou de ser maltractades i juntament amb el desconegut hem perdut contacte amb els altres quatre companys d’escapada. 
  El francès ha tingut premi al seu esforç inicial amb l’intent de marxar a la primera volta juntament amb en Pericas i s’ha fet amb la victòria, Juan José Agüero ha fet 3er i mi menda 5è. Si m’ho diuen abans de prendre la sortida m’ho hagués pres com una broma de mal gust però, com sempre dic, el cos es una caixa de sorpreses.
  Juan José ha cedit el maillot de líder a Madrigal i...tot queda a casa. Fins la propera a El Papiol.
Francesc J. Catalan

. . .
Mentres estic esperant la crònica del company Francesc Catalan que ha fet una gran carrera sense cap pressió perquè sortia d'una lesió al braç i amb el poc entreno(parat un més i mig).
Ha donat la talla per l'equip tot esperant fer un pet com un glà. Ha estat en el tall oportú i el seu merescut premi(un cinquè lloc).Moltes felicitats company i una classe impresionant com també la resta d'equip Motor Begues.
A les 6 A.M. del matí em llevo per trobar-me amb els companys Francesc i Christian a la gasolinera de Llinars del Vallés rumb cap a Figueres.
Ja soc el bar de l'any passat per fer l'inscripció a la tauleta. Com un client habitual em prenc un cafè i faba al preu 1.40 euros.El negoci es el negoci mira quants clients una cua per aquí.
Una altre cua per allà.Tot plè de gom a gom. Ja voldria el jefe tenir cada dia així el bar(s'ha acabat la crisis).El cafè era bo.El retard era que en la mateixa taula hi han:

  • El nou client veterà demana el  xip del campeonat i l'inscripció.
  • El veterà que va competir a Ciutat Barcelona només vol fer l'inscripció.

En l'espera faig la xerrada amb els companys i passa depresa el temps.
Encara queda mitja hora per la sortida i amb tranquilitat ens vestim a la furgoneta.Això de corre a les 9 del matí fa molta mandra, jeje.
A l'altre cara de la moneda els germans Agüero ho tenem molt planificat. Amb la rulot i porta-equipatge de bicis fan estada al mateix poble de Figueres. Tan Miguel com Juan han arribat tard a fer l'inscripció, perquè?, jaja.
Els altres companys doncs toca fer kms i kms des de Barcelona.
Son Diego,Cuervo,Madrigal,Francisco,Pedrito,Santi,Vincenç i Rosi.En Sergio no ha vingut.
Un galgo com en Fede
Atenció a la dada en la primera carrera a Ciutat de Barcelona feia el cometari de si en Fede es menja l'entrepà abans o després de la carrera.Publicat aquí:
http://popriu.blogspot.com.es/2012/03/cronica-de-la-carrera-ciutat-de.html
Doncs ara sé el motiu de fer-ho sempre-sempre després de la carrera. En una cursa de Galgos (raça de gos) com tots nosaltres també ho som perquè competim al màxim nivell. Ells no mengen per tal de perseguir la llebre o " conejo " amb aquest afany d'aconseguir l'objectiu. Corre i corre amb la panxa buida.Tot el cos i les cames donen tot de si apretant en cada gambada o pedalada fins a línea de meta que es de ben segur la nostra llebre.
La meva aportació a l'equip i dels altres companys em tirat avall l'escapada del dia. Uns més o altres menys, jeje. En definitiva ser un bloc compacte/comptitiu i una ajuda pels demés tot escoltant els consells dels més experimentats com " Cuervo ". En la baixada al poble de Terrades han fot un crit dient: " Baja piñones " i és que he estat apunt de despenjar-me per manca de forçes. Gràcies.

Toca fer l'espera llarga i més llarga per l'entrega de premis.És l'inconvenient d'estar en aquest gran equip i gran família ciclista. D'altres anys era fiuuuuuuuu i a casa deseguida.
També em sap greu per Crhistian Goeere de l'equip Bicicletes Segú vingut amb nosaltres. Ja sap et portes el teu propi cotxe, jeje. 

Lameto les gran caigudes dels companys(vigileu que dilluns hi ha feina) i un gran ensurt pel fotògraf que ha caigut fent una foto a l'arribada del pilot atropellat malauradament per un company nostre.(Se l'ha endut l'ambulància)
Les classificacions aquí: http://www.ciclisme.cat/clasificaciones/55e_TROFEU_GUILLAMET_I_NAVARRA_1.pdf
Cuervo tu no eres Ruso sinó que tienes piernas de ruso,jaja.
Jose hoy no hay pinchazo y mira dondes estas. Ahora falta que te recuperes del resfriado y al 100 x 100 a tope.


En Juan Agüero ha fet un tercer lloc i m'ha deixat  perplex o impressionat perquè estava refredat i amb un ull amb conjuntivitis.Felicitats company!!!
Ja soc per segona vegada al podium d'equips en 1er lloc. Quina il-lusió!!!
Finalment el lider de la Xallenge de Veterans 2012 en Jose Madrigal que ha susbtituït al company també d'equip Miguel A.Agüero. Tot queda dintre del equip.
UN GRA DIA RCB MOTOR BEGUES
PopRiu en Garmin Connect: Detalls
 http://bit.ly/xHGV0C 
4 dia de competició.

4 comentaris:

  1. El fotograf que a tingut l'atropellament es diu Jacky Lanchon i es expolicia de la prefactura de perpinya , fa 2 anys que ens coneixem des que vaig anar a la cursa de la força real per setmana santa, ens varem fer amics alla , espero que es recuperi aviat , ja que a part de ser una gran persona, fa unes fotos excel.lents , (con tu ). salut i pedals.a soc en Josep mª Olives parals

    ResponElimina
  2. Hola josep espero el mateix. El que no puc dir el mateix ha estat l'atropellament mortal d'una veïna a Vilafant.
    Salutacions i molta salut

    ResponElimina
  3. Felicitats per la cursa, Jordi! I felicitar al Francesc pel seu 5è lloc, ha tornat amb força! Llàstima del accident...

    ResponElimina
  4. Gràcies Albert aquest veterans cada dia estant més forts.Salutacions

    ResponElimina