11 de març del 2012

2º etapa de muntanya amb gran esforç

Segon dia radiant amb molt de sol i molt de fred. A les 7.30 del matí sortien des de les Franqueses del Vallés els altres companys. Per trobar-me amb ells he sortit més tard fent un càlcul matemàtic. A les 8 en punt ja estava a Llinars del Vallés i en direcció a Cardedeu ja els tinc a punt de mira. 
En el grupet cares noves.
En Felix dirigeix una botiga a Badalona i tot explicant quins clients són potencialment bons per tenir-los i els que no. No parlo més per secret de sumari, jeje.
Aquí tinc el dia que li vaig fer una visita:
http://popriu.blogspot.com/2011/06/visita-la-botiga-ironbikers-de-badalona.html 

 Ruta planera fins a Anglés on parem a fer un bon cafè amb una presència femenina interessant, jeje.
 M'han convidat a un donut però he dit que " no ", cal cuidar-se que un té un excés de colesterol que s'ha de tenir a ratlla.
 I quan gaudim de tot això ha aparegut Janita que ens ha vingut a veure'ns no sense abans de perseguint-nos pel darrera. S'havia retardat uns 10 minuts que han fet posar-se les piles. I això que ahir a la nit va sortir de festa fins a les 3 del matí (de festa anava el col · lega).
 En Pedro amb els seus apats alimentaris com cruixent fruits secs tot envoltat de mel, mmmmmmmm.
 Nou company de Granollers en Jordi Torres que després d'una caiguda de la seva moto es va trencar el dit del peu.Ha trigat uns 3 mesos a que es soldés el maleït dit. Salutacions company.
 El ventall d'atacs ha començat a l'inici en la pujada a Osor. Jo i en Janita em posat un ritme viu però guardant forçes. Després ha vingut el relleus del equip de Granollers com Pedro i Joan Casals. En el grupet hi havia també en Francesc Brugaroles.
Amb aquest quartet en posat fil a la carretera tot veien que entre els dos companys de color blau es posaven d'acord. Potser tàctica d'equip ja que en Joan m'ha dit que avui no coronava Sant Hilari. Potser esperonat un cop li he explicat el que havia passat ahir en la 1ª etapa de muntanya, jeje.
Passat Osor la major part de relleus eren entre ells més algun d'en Francesc. Jo anava resguardat i dosificant tot pujant a uns 23 kms/h. Les cames tocades i motivat de com seria el desenllaç final. Ja en la part final de la pujada en Pedro ha incrementat el ritme sense que podés adelantar-lo. On darrera seu anava en Joan seguit de jo i en Francesc. A falta d'uns 500 metres ha adelantat en Francesc li he agafat la roda tot pensant que donaria guerra. Doncs no, només ha fet un relleu. En aquell moment he decidit fer una apretada i al fons tenia la senyal Sant Hilari(final de Meta) a 200 metres.De sobte per l'esquerra ha arrencat en Pedro i Joan darrera seu. Les cames han dit prou i ja no tenia xispa.
Ha quedat així:

  • 1.Pedro
  • 2.Joan
  • 3.Jordi
  • 4.Francesc

Felicitats al C.Ciclista Granollers pel gran treball, jeje. Topo Azul. M'apunto un altre objectiu.
 Seguidament han continuat pujant el altres companys en la pujada Francesc, Felix, Mattius, J.Torres,Janita,Antonio sanchez.
Encara no s'havia acabat els atacs encara toca fer la pujada a Coll de Norris, saps Joan?
Amb un ritme suau fins a peu de port he apretat el primer tot seguit pel darrera de Felix que després ha posat ell un ritme de plat. Tot i això he pogut encara agafar-li la roda. Pel darrera no veia perill però tenia a Francesc a un 100 metres i quasi que no ser perquè se m'ha ocorregut mirar diverses vegades cap enrere per allò que em quedava poca energia, jeje. Collons en Francesc cada cop estava més aprop. Li dic FELIX: " APRIETA QUE ESTE NOS COGE ", jaja i jo cedint el seu merescut premi de muntanya ha donat canya a la burra.
I així:

  • 1.Felix
  • 2.Jo
  • 3.Francesc





 Un cop adalt reunió i baixada xino xano fins a la Gasolinera de Viabrea. Allà ens hem des-
 perdigat i un grup de 6 companys cap a casa. Felix,J.Torres,Janita,Francesc Brugaroles/ Catalan.
A relleus i amb poca energia al cos. He quedat fos. Ara toca recuperar-se amb un bon descans fins el diumenge que bé. Hi ha carrera Veterans a Figueres. Guai!!! 
PopRiu en Garmin Connect: Detalls
 http://bit.ly/xCD5xw 
72 dies d'entrenament.

2 comentaris: