5 de febrer del 2012

Tenia promès un deute amb en Jose

Amb la No participació a las carrreres Socials programades per aquest cap de Setmana.Una a les Presses (Olot) que ha estat anul.lada pel mal temps i l'altre al Vendrell(Baix Penedés) s'ha corregut.No tenia gens de ganes per la fredor i desplaçament fins allà ha fet que:
Tenia una promesa des de fa temps amb el company Jose àlias " Cube " de trobar-nos i fer la xerrada.Aquesta ha estat la bona perquè aquest any havia coincidit una vegada per sortir els diumenges amb la Colla de Sant Celoni i en Jose es va quedar adormit al llit,jeje.
Doncs he aprofitat per fer-li una visita ara si en plena acció i pedalant. La solució per vellugar-me potser caldria si ho hagués sabut abans posar-me una mica d' anticongelant en el cos i en el bidó gràcies a un consell que m'ha omplert de satisfacció llegir-lo per un company de l'àrea del motor (Marcufus) un cop he fet  la Sortida d'avui. 
A les 8 del matí estava a Sant Celoni(he fet l'arribada amb la burra fins allà) i estava alucinant amb les dades del Garmin 500. Un fred d'un parell de collons marcava -7,4 graus sota zero. El bidó com un glaçó de gel o " Cubito de hielo ". Si ahir vaig fer corrons per no sortir amb el fred que fotia. Amb el d'avui hauria d'haber sortit el dissabte. Si no feia fred. Tota una comparació de principis,jeje.
El lloc de trobada era el Bar ELADIO (centre de Sant Celoni) tot estudiant quina ruta es feia ja que l'anunciat en el Blog de C.C.Sant Celoni deia un altre cosa.
Em fet primer l'esmorzar i després la sortida amb la burra.Els companys damunt la taula a la meva esquerra JOSE, FRANCESC GARCIA ( fill), PEPE GARCIA (l'avi), VADO (convalescent de fa poc i agafant la forma de mica en mica i sent l''esperit Sant del grup i organitzador dels esdeveniments de la colla),en MAURICI tot gaudint del seu plat preferit botifarra amb pà i tomàquet (l'altre vegada també ho va gaudir), en RAFA ( avui no tenia pressa i ha fet la ruta xino-xano) i en LLUIS que ha compartit només l'esmorzar(tenia actes socials per fer).
La primera sortida amb ells publicat aquí:
http://popriu.blogspot.com/2012/01/amb-els-companys-del-ccsant-celoni-i.html
Tot el que he menjat avui una truita i una coca cola i un cafè sol.Tot per 5 euros.
El que tenia en el bidó no he començat fins que he arribat a la costa.A Tordera ja tenia 5 graus positiu i més endavant a 9 positiu. Tot resseguint marina.
Un canvi de roba pels companys per deixar-se veures del tot per la costa. !! GUAPUS ¡¡.
En Vado ha fet la feina que té en Pitu (es la colla dels Gti dels dissabtes) tot dient moderació i no apretis Jordi,jeje.
Ha vingut un Sant en forma de mà que els ha apretat en la pujada a can Collet, tot dient en Vadó " Jose voy a por ti ". En  l'avi Pepe = a breveteru també ha merescut aquesta ajuda.
Salutacions als companys que he trobat com son:
Els companys de la U.C.F.
En Pitu
i d'altres.
La roba que portava des de l'inici i final de trajecte. 3 mallots de Roba de l'equip RCB Motor Begues més una samarreta tèrmica.Als peus tenia les piles alcalines més una funda anti-pluja més un neoprè tot posat com uns botins.Finalment a les mans tres parells de guants.
El fred en el cos segurament passa factura en dolors musculars i articulacions més febles.Toca fer un bon descans i estiraments.
PopRiu en Garmin Connect: Detalls 
 
57 dies d'entrenament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada