7 de gener del 2012

La primera punxada 2012


Trobada i parada en un lloc assolellat per part del pilot o grup de companys dins del poble de Cardedeu.La temperatura d'avui de 2 graus convida a rodar buscant la calor del sol.
El moment més crític ha estat la nevera de Vallgorguina on qui més qui menys apreta la burra i fa la pujada a molt bon ritme a Collsacreu.De passada fas una sèrie curta però intensa.
 En la baixada del Pollastre al pas de Torrentbó ha saltat la noticia del dia rebuda en primera persona.Un moment  crític degut a una punxada del tubular(roda del darrera). Alhora m'ho he pres  amb  optimisme ja que l'opció de posar el " No tube " (gràcies a aquest líquid no he tingut de canviar tubular per un altre de recanvi) ha estat un èxit absolut. És una marca que per cert també ha deixat senyal als que anaven darrera meu per el raig  curt de color blanc.No m'he adonat fins que he escoltat un psssss que ha durat poc i l'avís que sortia una font en forma de llet., jaja. He passat de tenir la roda a 9 bars a deixar-la a 7 bars i tant content fins a casa i algun km demés.
Últim cop que en sortí aquest líquid va ser aquí:
A favor tinc que :
M'estalvio de fer la repetició de l'any passat amb la sortida soferta un Diumenge amb la colla de Sant Celoni(a principis de Gener).No portava això instal.lat i vaig fer mitja volta,jeje.
Demà toca estar amb ells.
 La bici d'en Francesc Catalan amb la seva nova incorporació de seient Orbea " gold " té un disseny super especial només té un mono rail i un rodeta dosificadora per la posició més alta o baixa. Si l'apretes amb força de dalt a baix pel centre del seient fa soroll.A ell no li agrada i a mi tampoc.Vist i comprovat sobre la marxa.
 Un company més dintre del pilot es d' Uruguay. Es en Jhonny Acuña. Un fenomen pujant on ha competit ja fa 4 anys i que torna ara amb més força. Segons diu ell " pibe " la seva o nostra categoria allà a Uruguay la cat.master comença en 30 anys i cap endavant.Aquí seria master 40 anys i cap endavant.O sigui que la categoria  a:" primera " son els fieres de - 30 anys.Ademés tenen també el sub23 i juniors.Segú que amb la colla d'en Cristian,Martí i Marc faran un bon paper en la nostra categoria." Al loro " amb aquest companys!!
 Ja de tornada sorpresa o no? es època de rebaixes i des de la Roca tot parat(el transit).Les dones o en la seva majoria escalfant les cames per corre d'una botiga a un altre a trobar la millor peça a un preu extraordinariament baix.Un low-cost rebaixat i que segons diuen els entensos un del anys amb més perspectiva de vendas pel sector textil.Ara mateix pots trobar-te una ganga.Personalment es un esport que no practico i que admiro pels qui ho practiquen. Aquesta valentia,sacrifici, i un esperit de guerra amb la visa a la boca i que no t'adalantin en qualsevol lloc o giravol fent ziga-zaga pel personal que transita en aquest locals es digne de DEVOCIÓ.Avui tota la rotonda a les afores de la Roca Factory fins al peatge estava a rebentaaaaaaaaaaaaaa.Demano que la propera sortida estigui vetada i que no passem per aquí.Xdeu!!
He arribat a casa i toco el tubular i esta imflat de Collons!!!.
RECOMANO EL NO TUBES un èxit de per vida.
Ara bé penso en canviar el tubular,jeje.
PopRiu en Garmin Connect: Detalls.
41 dies d'entrenament.

3 comentaris:

  1. Después de la imagen de la caravana de la Roca viene la parada técnica en la sede de la grupeta: El Goffi´s.

    Unas buenas claras,unas cocacolas, unas tapitas marca de la casa y unas charladas.
    Esto también es vida sportiva y parte del sabadete.

    Después de comer a las rebajas, a levantar el país consumiendo y derrochando las perras.
    A los lectores de tu block decirles que todos los sábados hay salida a las 9,30 en el Squash de Cardedeu.

    Hoy éramos 28 fieras, una leona y un animal de compañía (este soy yo).
    Probad y venir a pedalear.

    ¿puede haber algo mejor que la salida con la grupeta de los sábados?

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. Si Scorpi tu lo has dicho a pasarselo bien dando pedales y no dando vueltas por las rebajas.Esta opcion no la planteo en mi calendario,jeje.
    Apa que vengan , que vengan.Que dentro de poco seran marxa de larga distancia con 200 tios.

    ResponElimina