2 de novembre del 2011

Les 3 claus ocultes per la Crema de greix tossuda


Amb aquests tres "consells de poder" podràs cremar el greix que els models de fitness, atletes i entrenadors d'alt perfil fan servir per dur a terme aquests abdominals sexy, braços i cuixes en molt poc temps ...
Estic fart i cansat de sentir la mateixa història dels "10 millors consells per perdre greix" que circulen en les revistes i llocs web.
Cal adonar-se que l'exercici regular i la dieta t'ajudarà a perdre greix. Els següents consells li ofereixen la solució que estic buscant.
CONSELL 1: 
Fem un canvi de menjar pans, pastes i arròs per les fruites i verduras.Perquè no estàs evitant els carbohidrats - només estàs reemplaçant els "tipus" de carbohidrats que consumeixes.
Les fruites i verdures són una font de combustió ràpida d'hidrats de carboni, el que significa que s'utilitzen per produir energia en lloc de ser emmagatzemada i es converteix en greix.El consum de fruites i verdures, que tindrà una gran quantitat d'energia durant el dia.
La majoria dels pans i pastes són aliments altament processats i nutritius, per tan no és una bona idea per consumir en una nutrició adequada.
Fruites i verdures són 70 a 80 per cent d'aigua, la qual cosa significa que en menjar d'ells et quedes ben hidratat durant tot el dia. A més, tenen un alt contingut en fibra i enzims, així que el consum durant tot el dia fa que el greix  "s'esvaeixen". Com a regla general, menjar com a mínim 10 porcions de fruites i verdures al dia. Sempre que busquis un gust d'alguna cosa dolça, pren fruita! No subestimi el poder d'aquest consell - que és un dels secrets ben guardats de models, esportistes i celebritats de tot el món.
CONSELL 2:
Prengui un mínim de 16 gots d'aigua al dia. La veritat és que 8 gots és bo per a la persona mitjana, però si tu vol cremar el greix el més ràpidament possible, amb 16 gots aconseguirà la feina feta. L'aigua ajuda a impulsar el potencial de les cèl lules, a eliminar les toxines nocives, i accelerar el teu metabolisme. El consum d'una gran quantitat d'aigua fa que sigui difícil perquè el greix  "s'enganxi" al teu cos. Tanmateix, això no significa que podeu sortir d'un estat de porc i esperar que amb l'aigua eliminis tot el greix.
Aneu amb compte, perquè l'aigua de l'aixeta no és una bona opció. Idealment, tu vols beure aigua purificada, ja sigui a través d'un filtre comercial o bullida.
Boxadors i atletes beuen abundants quantitats d'aigua un parell de setmanes abans del partit, per aconseguir se tan prim com sigui possible.
CONSELL 3:
Fés 20 minuts d'entrenament de resistència amb pés abans de la cardio. Si  vols cremar el greix de fins al 200 per cent més durant la teva rutina d'exercicis aeròbics o cardiovasculars, has de fer una sessió de pés amb aixecament de peses o un entrenament de resistència durant uns 20 minuts. El teu cos no crema greix durant els primers 20 minuts en qualsevol exercici.
El glucogen és la font d'energia utilitzada pels músculs en els primers minuts. Bàsicament, has d'elevar el teu ritme cardíac durant almenys 20 minuts abans que el teu cos comença a cremar greix. La millor manera d'elevar el teu ritme cardíac i posar en marxa el teu metabolisme és fer l'entrenament de resistència de pés durant uns 20 minuts abans de la teva rutina de cardio. El que fa és dues coses:
1)Trenques el ritme de ruptura en que 20 minuts d, "altiplà"  el teu cos necessita per començar a cremar greix.
2) S'augmentarà el teu metabolisme 100-200 per cent, de manera que mentre tu fas la teva cardio / rutina aeròbica,  literalment es cremarà fins a dues vegades més greix.


L'entrenament de resistència o de pes, augmenta el teu metabolisme com cap altra forma d'exercici, sovint per un període de 24 hores o més. Perquè el teu cos  crema el greix, fins i tot mentres dorm,i com els teus músculs es recuperant durant la nit. Ara saps per què tots els vídeos aerobis d'èxit en general requereixen bandes de resistència o petites peses com a part de les rutines d'entrenament. Podeu utilitzar les bandes de resistència, peses lliures o màquines. Tingueu en compte que has de fer " idea" d'entrenament de la resistència per la qual cosa encara tens un munt d'energia per fer cardio.
Per veure resultats ràpids de les teves rutines d'entrenament, seguir aquesta estratègia per a la màxima pèrdua de greix.
D'ACORD , així que anem a resumir els tres "consells de poder" per la pèrdua de greix ràpida



  • 1. Torneu a introduir  pastes de fruites i verdures.
  • 2. Beure 16 gots d'aigua purificada o aigua mineral al dia.
  • 3. Fés 20 minuts d'aixecament de pes lleuger (de resistència) abans de la teva rutina de cardio. Aquestes estratègies específiques et reduirà talles de pantalons i dur a terme les corbes i les pujades amb una facilitat i finor esplèndid.
Salut i kms.


La molèstia que arrosego al genoll esquerra es degut a la mala col.locació de la cala o sigui que ha sortit la típica tendinitis "toca collons".Em toca fer repós i gel i també m'ha fastidiat la setmana.

2 comentaris:

  1. Quin problema té l'aigua de l'aixeta, en contra l'aigua mineral?
    Gràcies.

    Salutacions.

    ResponElimina
  2. Hola Bernat, doncs aquí en el meu poble l'aigua de l'aixeta no està tractada com cal i analíticament no se el que porta en quantitat de microorganisme(el que no mata engorda diuent) i l'embotallada tens una garantia del depto.de medi ambient que es potable i bona,així una aigua molt bona et garanteix la eliminació de toxines i no que t'agafi un mal de panxa si és la de l'aixeta :)
    salut i kms.

    ResponElimina