3 de novembre del 2011

Ja tinc el Kurt Kinetic rock and roll

He pres la decisió de NO anar al gimnás de Granollers(el tenia bastant lluny) després de fer números al cap a la fí només hi estic un parell de mesos a l'any i la resta estic al carrer,jeje.Fins ara pagava uns 36 euros al mes surten 432 euros (m'estalvio el desplaçament amb la seva pèrdua de temps i el consum de gasolina).Tot això ho tinc en un dipòsit bancari però per poc temps.Volia fer una inscripció en un gimnás aprop de casa i em preguntava si feien alguna cuota de manteniment sense pagar tans calers(repeteixo només tres mesos a l'any) i la resposta es que ha de ser justificada com si estigués malalt o un greu succés.Si home a pendra pel.........
Doncs he escollit aquest corrons amb garantia de per vida tant cobreix totes les parts en tant la unitat de resistència i el marc.
La casa Kurt Kinetic diu:
La majoria dels nostres competidors omplent les seves garanties de per vida amb l'argot legal que fa que la definició de "per vida" sense sentit, amb negacions com "no s'aplica a les peces que han estat desgastades per l'ús normal". Li garantim incondicionalment al seu propietari original, tota la vida de les parts en el marc i la unitat de resistència. En Kurt Kinetic estem tan orgullosos dels nostres productes superiors que no necessitem l'argot jurídic o lletra petita. Això significa que vostè serà feliç que vostè ha comprat el producte Kinetic.
Meravellós!!!!

Aquí un video d'una xati parlant amb anglés però no m'assabento del que diu, ara està bona,ja,ja.

Amb el que he pagat ja queda amortizat en un any i pico , comprat en una botiga d' Alemania que aquí no hi ha distribuidor bueno a mitges perquè encara s'està construint la pàgina el proveedor que en principi hauria d' anunciar-ho.Allà ells.

Després de valorar altres models aquest s'assembla al més real que es pot escollir avui en dia i el més ben valorat de tots(http://www.kurtkinetic.com/news.php?type=press_releases&news_id=104) en tant que el pedaleig es una simulació del que fas a la carretera i té part de raó.Del poc temps que he tingut les sensacions son molt positives.Ara les negatives també n'hi han com:

Aquest suport si el vols l'has de pagar a part com un accessori.Es un suport amb varis posicions  o canvis d'inclinació .Una cosa que s'ha de fer es que portava uns suports de goma en la base enganxats i els he tingut que tornar a enganxà amb Loctite, jope que no saben quin tipus de cola cal posar.

Amb Loctite es la solució definitiva i també cal pendra un cert temps a posar-ho tot a punt amb els detalls com quina pressió haig de posar-li entre el rodament envers tocant la roda.Li poso una senyal enganxant un trós de cinta de color blanc a la maneta que gira i dona el nivell de resistència.He fet de moment 3 voltes.El manual està amb Anglés i és un incovenient.
La resistència es produeix amb uns imans molt potents que van incorporats en dos compartiments separats un està plè d'un liquit i altre no amb l'unió d'aquests 6 imans es crea un bloqueig a banda i banda del cilindre creant un camp magnètic de resistència.Trobo arcaic la maneta que fa girar l'aproximació a la roda. 
Amb el disc magnètic tens l'opció de agafar-ne un de més professional això si pagant més.
La lleva o maneta que tanca la roda bloquejant-la em pensava que estava mal feta es degut a que el cilindre metàlic  és la part que queda bloquejat.A l'altre extrem hi ha un altre cilindre que amb una anella giratoria bloqueja completament la posició.
S'ha de tenir cura de no tocar-la mentres fas l'exercici la maneta però és poc improvable que la toquis.
Del soroll doncs ni molt fort més aviat suau.Les dues rodes queden en suspensió i cal posar-hi alguna prenda a sota per la caiguda de suor.

La base es molt ample i és imposible que caiguis perquè l'avantatge del Kurt Kinetic es que POTS VELLUGAR-TE LATERALMENT EN UN COSTAT I UN ALTRE PLEGANT COM UNA MOTO.
Treballes completament totes les parts del teu cos com el tren superior i el tren inferior  exercint pressió des del peu fins al maluc.T'aixeques del seient i vas girant la roda davantera mentres "pedaleo" de " que el ritmo no pare ",jeje.



Tot gràcies aquest suport amb elastomers de goma.Em recorda això a una btt que vaig tenir fa molts anys, una PROFLEX 5500 amb un elastomer a la part del darrera fents les meves sortides amb els amics,jeje.
Aquest dos cargols fan la funció de prent-me i ajustar el nivell de rigidessa en el moviment lateral.Jo ho fet a cop d'ull donant moltes puges i baixes de la bici, perquè?...........doncs en el manual posa:
La tensió segons si li poses grassa es de 25 ft-lb(vol dir fuerza en libras) mesures en el argot americà/anglés.
i si no l'engrasses doncs 35 ft-lb.
La formula surt que 1 fuerza libra son 4.448 newtons i si tinc una clau dinamomètrica surt que:
a 25 ft-lb li haig de fotre uns 11 newtons una bestiesa o jo no ser interpretar-ho.
Després et diu que facis el " apriete " de 1/4 a 1/4.Agafo la clau anglesa i fins que cregui que estigui bé.
Tot plegat tenir cura d'aquests detalls però un cop fet ha estat BRUTAL les sensacions a damunt i dampeus de la giant,(amb aquest moviment no et carregues el cuadre de carboni i que en altres aparells pot passa) , cla que en un principi estàs intranquil o neguitos només els 5 primers minuts.Apa que passaré moltes hores que seran molt efectives i calculades en el meu entrenament de pretemporada rebutjant els rodets fixos amb ordinador i competint per internet i és que prefereixo això a fer una bona base i entrenaments de bona qualitat com el programa d'exercicis de Eduardo Chozas.

Finalment he comprat el sensor que funciona com a comptaquilòmetres i nivell de cadència pel garmin 500.Amb això em permet de saber el kms que faig dintre de casa.
Salut i kms.
2 dies d'entrenament.
PopRiu en Garmin Connect: Detalles
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada