10 de setembre del 2011

Com un pollastre a l'ast a S.Joan Despí Memorial Gabriel Bosch

http://connect.garmin.com/activity/113288811#.TmutA0JefOI.blogger
Amb un encostipat que arrossego de la copa Espanya a Bejar me plantat a Granollers amb els companys Alfons Sanchez i Cristian Goeere i familia per competir a les 5 de la tarda i fer un digne paper.
I parlant del campionat d'Espanya avui he felicitat i crido a fer-ho al company Cristobal Maya per seu segon lloc en categoria de m.60, afectuosament s'assembla a "Shin Chan", jeje no li agrada el pebrot però li posa uns ous en carrera que...."no cal dir res més".

sempre porta a sobre els corrons per fer un bon escalfament.
El detall el tenim en forma d'actualització del ranking fins el dia avui i que encara no està penjada a Ciclisme.cat.S'havia aturat fins a la carrera número 15.
En Francesc ha vingut directe des de Barcelona City i demà igual.Es el que té més possibilitats de fer algun podium, cla que els demés no el marquin com passa amb en Cobo i Froome,jeje.Està en tercera plaça de la Xallenge.
El circuit no el tenia al cap ja que es nou per a mi i em anat a fer un parell de voltes amb l'anècdota que hi havia uns quants cotxes mal aparcats a la primera corba(sortint de Meta) a l'esquerra al costat mateix del nou camp de la Masia i que la guardia Urbana ha cridat als seus propietaris perquè els treiessin i em veure'ls he somrigut.
Un d'ells que ha retirat el coxte era l'àrbitre del partit que potser s'estava disputant , anava vestit de negre i jo  li ensenyo la tarjeta groga per no veure el rètols que anunciaven la carrera ciclista,jeje.
Com que vaig expulsant mocs la meva temperatura corporal augmenta per moments quan estic parat, que comenci ja que estic com un pollastre.
En Ripollini ha vist la fotògrafa oficial del equip Bicicletes Segú , es la Ona i gràcies pel detall.
Xerrant amb en Luis Cubero que ha acabat segon en el dia d'avui.Felicitats!!!
En Cristian amb la seva bona planta ciclista.La calor ens mata a tots,jeje.
En Francesc sempre vigilant en German Vela que està aprop seu en la classificació.
La carrera com sempre disputada des de bon principi amb atacs constant i que aviat s'ha fet l'escapada amb Luis Cubero,Madrigal i un company seu que no m'enrecordo, és un contra dos  o dit d'una altre manera.Un del GAlvesport i dos dels Bons Amics.
He escoltat en alguna de les 25 voltes per davant que portaven 45 segons que han estat definitius perquè no han deixat marxa a ningú mes dintre del pilot fent un marcatge dels propis companys dels dos equips  assecant tots els atacs que havia i fins i tot els futurs, jeje
Avui ha estat un dia que he pujat fins a 177 p, de màxima potser pel refredat i que m'ofegava.A falta d'una volta la posició era vital en lleugera pujada a contrameta i em mig una rotonda molt puta que arriscaves molt fregant vorera.En Mirco havia agafat molt bona posició després de la rotonda però hi havia un doblat que al apartar-se ha xocat literalment contra ell caient a terra i desitjo que es recuperi el més aviat possible amb  rascades a les dues mans i colze i el dorsal arrosegat pel terra.Espero que no sigui res i demà a Bellvitge disputi  a tot gas fins a Meta com ha fet en tota la temporada.Un guanyador nat.
El més esperat la beguda a final de carrera és un glog darrera d'un altre,jeje.
He conegut en Xavier Nafria el que ens ha informat de com era el circuit però no era del 1 - 2%  de pujada a Meta sinó de 4 - 5% .Em comenta no ha entrenat el circuit,jeje.
Ha corregut el company en Alfons Sanchez del club Ciclista les Franqueses ja que demà no pot venir per temes familiars i perquè ha de recollir figues ,jeje, a més de bon conductor que m'ha portat fins aquí , gràcies company i també al Tom-Tom.
Em despedeixo i espero que aquesta nit torni a treure uns quants mocs més i fins demà a Bellvitge si el cos aguanta,jaja.
Les classificacions aquí
21 dies de competició.

5 comentaris:

  1. Hola Jordi, algunes fotos mes de la cursa a https://picasaweb.google.com/115831915838967000095/MemorialGabrielBosch2011Veterans?authuser=0&feat=directlink

    ResponElimina
  2. eii jordi! molt bè! finalment casi no us vaig poder veure, perquè no trobavem el lloc i vem arribar 40 minuts mes tard del que pensavem... pel meu gust el circuit interessant.. si no fos per les alcantarilles de baixada, i la rotondade pujada.. en fiin! ens veiem, i l'enquesta quan puguis hehe!

    ResponElimina
  3. Ep Jordi,
    Bons reportatges! L'enhorabona. Ja vaig veure que avui, dia de la Diada, et trobaves millor del refredat, eh? A mi s'em va acabar el kerosé a l'ultima volta.
    Segueix així, que el cap de setmana que ve serà dur!

    Una abraçada, company
    Luis

    ResponElimina
  4. Gràcies luis doncs tens raó un cop acabada la cursa de Bellvitge amb en Crhistian vam anar a veure el circuit a Montornes i deu ni do.Es pot fer un circuit curt o un circuit llarg, depent jeje.Vaig fer unes quantes fotos i les penjaré pels obstacles i troços mal asfaltats que s'han de tenir en compte.La pujada a Meta m'encanta,jaja.
    salut i kms.

    ResponElimina
  5. Mes fotos de la cursa al facebook del club
    http://www.facebook.com/media/set/?set=a.264208453601114.64697.182118691810091&type=1

    ResponElimina