10 de setembre del 2011

Enquesta i preguntes sobre el dopatge



Un company ciclista em comenta que un seu amic de l'escola està fent el treball de recerca sobre el dopatge al ciclisme, i ha preparat una enquesta perquè responguin alguns corredors experimentats.

Hem va dir si podria passar-se'la a algun conegut com en Jordi Riu,jeje, ja que ell(amic de l'escola) no coneix a cap ciclista.

Et faria res respondre aquesta enquesta??


Entrevista:
Aquesta entrevista forma part del meu treball de recerca. Sóc estudiant de Batxillerat a Cardedeu, i el meu treball de recerca consisteix en descobrir quina opinió té la societat del dopatge, així com aprofundir en el tema del dopatge, centrant-me sobretot en el ciclisme. Li agrairia la màxima sinceritat a l’hora de respondre les preguntes, així, si a banda de les següents preguntes, se li acut qualsevol cosa que em pugui ajudar, anoti-la. D’altre banda, si m’ho demana, la seva entrevista serà anònima, i el seu nom no hi apareixerà. Només si m’ho demana. Moltes gràcies per dedicar-me part del seu temps.

  • 1. Quin creus que pot ser el factor determinant per tal de fer el pas entre el ciclisme amateur i el professional?
  • 2. Creus que un ciclista ha de tindre unes qualitats extraordinàries per fer el pas al ciclisme professional, o qualsevol persona seria capaç d’arribar a la èlit d’aquest esport tan sols amb entrenament?
  • 3. Sabem que el ciclisme és un esport que requereix molta dedicació, per la qual cosa, requereix molt de temps per entrenar. Quins mètodes utilitzen els ciclistes professionals per a recuperar-se després de l’entrenament, per tal de poder afrontar l’entrenament l’endemà?
  • 4. Creus que tan la recuperació, con el propi rendiment, pot augmentar de forma significativa prenent algun tipus de substància prohibida?
  • 5. Darrerament, amb el cas Contador, s’ha obert un nou debat: Fins on és el límit? Per exemple, si jo hem prenc una beguda amb taurina o cafeïna, com podria ser el Red Bull, o el Monster, es consideraria dopatge? Creus què és just aquest límit tenint en compte l’efecte que pot tenir en l’organisme i el benefici que pot aportar?
  • 6. En el teu equip, està tothom informat sobre quines substàncies es consideren dòping i quines no?
  • 7. Darrerament hi ha hagut casos de dòping de noms importants a l’elit del ciclisme. Què creus que pot haver motivat aquesta pràctica? Quina opinió et mereixen?
  • 8. Creus que la societat seria capaç d’acceptar el dòping com a un element més dins dins del món de l’esport, així com ho són l’aerodinàmica en l’automobilisme, la tècnica per córrer en l’atletisme o la posició de contrarellotge en el ciclisme? I tu personalment?
  • 9. Coneixes algú personalment que hagi practicat dòping? Què creus que el va motivar? Què en penses?
  • 10. Alguna vegada, algú t’ha temptat per a prendre alguna substància prohibida? Amb quin objectiu?
  • 11. De cada 100 ciclistes, quants creus que han pres alguna substància prohibida alguna vegada a la seva carrera esportiva?
Les respostes les podeu enviar a:
popriu@hotmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada