11 de setembre del 2011

Un acte de Diada i dia de carrera a Bellvitge

http://connect.garmin.com/activity/113461619#.Tmyc-vb5oa0.blogger
Celebrem l'Oze de Septembre dia de la festa nacional de catalunya com un acte  en defensa de la llengua catalana.Es amb la ofrenda a Rafael Casanova y Josep Moragues on es commemora la caiguda de Barcelona en mans de les tropes borbòniques al comandament del duc de Berwick durant la Guerra de Successió Espanyola el 11 de setembre de 1714, després de catorze mesos de setze. Així, també es recorda la consegüent abolició de les institucions catalanes després de la promulgació dels Decrets de Nova Planta, el 1716.

A qualsevol poble de Catalunya sempre reivindiquem  aquest acte.

Dit això i fent una sortida molt matinera  des de Granollers(7.45 h) amb en Christian posem rumb a Bellvitge.Un cop trobat el lloc gràcies a la drecera feta per un taxista ciclista(ripoll) no em donat més voltes de les necessàries.Em estat els primers en fer les inscripcions,bé abans hi havia el company dorsal 66 fan de la saga Chin Chan i per educació ha passat en primer lloc per la taula.L'anècdota ha estat que un àrbitre li ha donat un toc d'atenció sobre el mateix dorsal que estava una mica difuminat.Dit " No laves el maillot con el dorsal puesto,jaja".

Després trobada amb el company Francesc Catalan que també ha fet un acte com a català. 
L'any passat ens trobem amb els bars tancats per ser festa major però aquest no.Abans preguntem als veins i companys!!!
El primer que he fet al llevar-me pendra un cafè llarg i no m'esperava això.Un bar obert, sort!!!
Bó el cafè amb un preu de 1.20 euros i urgentment he fet el personatge que figura en el pessebre de nadal, normalment no ho faig, jeje
En Christian portava oli pre-competicion spiuk i em dic: va ho provo.Amb les calors d'aquest dies hauré fet platja solarium.
En Carrera es disputa el 22 ª cursa ciclista de Bellvitge amb un total de 12 voltes al circuit amb una mitja de 42 kms/h i temps de 1.11.00 hores.
Ahir el ritme a S.J.Despí era frenètic però avui ha estat molt ràpid i sense adonar-me s'acabat.
Atacs si, parades també en temps mort dins del gran grup,  dosificant els canvis de ritme i descansant a les baixades.Per saber com era el circuit el tinc dissenyat l'any passat i ben documentat:
http://popriu.blogspot.com/2010/09/21-cursa-ciclista-bellvitge-2010.html

Només donat la sortida i fent la primera pujada ha atacat :
  47 ANDREU,Luis
 108 CATALAN,Francesc 
  21 AGUERO,Miguel Angel
El spiker deia a 30 segons a 21 segons de diferència respecte al gran pilot d'avui però la feina de l'equip Galvesport ha tombat l'escapada.Llàstima que en Lluis no ha pogut fer relleus constants podia haber estat la sorpresa i un altre podium de l'equip.
Al ser un circuit tan planer es molt difícil escapar-se d'un pilot amb un velocitat molt elevada i s'ha arribat a l'esprint i la ubicació torna a ser important un cop superat el repetxo amb el tram de baixada i línea de meta incloent-hi el carril embut de davant meta.
La setmana que bé tinc carrera el dissabte a Montornes i diumenge a Blanes.
Gas a la burra.






Classificació completes aquí
22 dies de competició.

Després corrien els màster 30 i els he fet un seguiment especial als de http://amatstrongcyclingteam.blogspot.com/




En jordi Rubio amb la boca oberta , suposo que no portaves dos maillots com t'agrada a tu?,eeee
company,jeje.
un escapat
gas al número 5
Amat ja em dirás qui és perquè cada vegada que passava el pilot només podia fer una foto,jaja.
Aneu fiuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
un altre 5

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada