19 d’agost del 2011

Garmin i Vector junts en aquest medidor de potencia pel 2012

Vector

La màgia darrere dels watts:  
El sistema funciona amb un conjunt de quatre cares de mesuradors de tensió que s'ajusta a l'interior de l'eix del pedal, que s'alimenta de dades a un transmissor extern. Que al seu torn s'envia a una unitat principal amb el protocol ANT +.
L'energia es calcula a través del mesurament de la desviació dels pedals de tot el cop de pedal complet, el que significa que no només es pot aconseguir el poder total als pedals, també es pot veure si hi ha un desequilibri en el seu cop de pedal.
Està dissenyat per treballar amb el model Edge 500 i Edge 800 i serà compatible amb els pedals Keo.
Vector estarà disponible el març de 2012 i tindrà un preu de venda suggerit de $ 1499,99.
http://sites.garmin.com/vector/#power

2 comentaris:

  1. Hola Jordi,

    he leido en tu anterior crónica que irás al Gran premio de Ripoll, he corrido un par de veces y no recuerdo si tenemos que llevar el dorsal, creo que no verdad? Y tampoco el chip!!
    Ya me dirás...Y al día siguiente la subida a Blanes, que no la he corrido nunca y es a las 09 de la mañana, a ver si me animo y voy, igual somos dos o tres y subimos al podio Jordi ja,ja,ja cuesta tan poco soñar, verdad?

    Un saludo

    ResponElimina
  2. Hla Enrique pues tienes razon al ser una carrera social ellos te dan el dorsal se queda la llicencia i en Vallter te la devuelven.
    En blanes vamos a ser muchos seguro i mas que nada sera dificil a los que estan mas frescos :)ganar.
    Prefiero disfrutar de los dos eventos a tope.
    Nos vemos salut i kms.

    ResponElimina