20 d’agost del 2011

Ara hi ha un nou Garmin 200 gps

M'agrada la informació que és molt fàcil de llegir fins i tot amb llum solar brillant i el color negre brillant / cromat.Es exactament la mateixa mida de pantalla que el Edge 500.
Es el fill menor del garmin 500 (color Blau) i el model garmin 200 (color negre) ofereix tan sols quatre línies d'informació: 

  • velocitat actual,
  • distància recorreguda,
  • temps de viatge

 - tots ells fixos - i un camp addicional a la part inferior que pot canviar entre la velocitat mitjana, ascens total i les calories cremades. Una fletxa de la mà amunt o cap avall indica si ets mous més ràpid o més lent que la velocitat mitjana.


No té instal.lat la capacitat per al ritme cardíac, cadència o potència de sortida.Tampòc pot cargar un ruta però si veure'l en GarminConnect .
Falta saber la durada de la bateria i la carga QUE es fa per USB a la part del darrera.
Un model senzill i gens complicat de fer servir.
Les previsions de vendes son multiplicar per dos el model Garmin 500.
El preu el trobo car .
£ 129,99


El nuevo Garmin Edge 200 utiliza el mismo caso que el límite de 500.  los campos de la pantalla no son personalizables y la información proporcionada es limitado, pero lo que no es fácil de leer incluso con luz solar:

De moment tinc el garmin 500 a les meves mans i estic molt content amb alguna dificultat com la llum en aquest post ho explico:
http://popriu.blogspot.com/2011/03/amb-el-nou-garmin-500-faig-ajustos-i.html

Font:
http://www.bikeradar.com/gallery/article/garmin-edge-200-gps-computer-first-ride-review-31370?img=3&pn=garmin-edge-200-gps-enabled-cycling-computer&mlc=gear%2Faccessories%2Fgadgets%2Fgps-devices%2Farticle#2

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada