17 de juliol del 2011

Campeonat de Catalunya a Torelló cat.Veterans

http://connect.garmin.com/activity/99740263
Un pas més endavant en les carreres de Veterans de l'equip Bicicletes Segú batallant i lluitant en el campionat de Catalunya a Torelló.

La valoració que em faig és que tant jo com la resta de l'equip hem estat allà en la possible fuga o tall que ens donés alguna opció de guanyar o com a mínim entre els top 10.No ha estat possible però ho hem donat tot: Francesc, Christian , Jordi i alguna ajuda de Joan Casals (que ahir va anar a veure el final d'etapa a Plateau de Beille).Que portava un cansament a sobre,jeje.
Les inscripcions com l'any passat en el Bar al costat mateix de la sortida.Ens estan acostumant a córrer una mica més tard de l'horari normal 10.30 h, bé pel temps que a més d'un ho ha agraït, si bé la xafogor en humitat es feia patent en l'ambient sobretot en la primera pujada fins a la primera rotonda.Per saber com era el circuit aquest divendres el vaig fer i aquí teniu el desglós:
http://popriu.blogspot.com/2011/07/entreno-el-circuit-de-torello-seu-del.html
El circuit esta aprop de la C-37 i feia que ens 45 minuts estàvem allà o sigui que a les 9 del matí fent cua i saludant els companys.
La Sortida no ha estat com sempre en que les dues últimes carreras es trencava a la primera corba o primera volta. Amb la previsió d'això  m'ha fet posar-me en les primeres posicions per allò que no m'agafin posant els pedals i perdi als primers.Tampoc ens em situat darrera de la catifa que marca els temps del xip ja que estavem situats a sobre  i alguns per davant(s'han classificats 97 ).
De les 12 voltes que teniem que fer la mes ràpida ha estat la segona amb un temps de 8 minuts 50 segons per fer 6,5 km a una mitjana de 43.9 km / h.

Intento situar-me davant del pilot com també fa en Francesc per fer algun salt i que es trenqui el pilot, sempre hi havia qui apretava en el primer tram de pujada cap a la primera rotonda allà es tensava el grup per després trencar-se en poques unitats en el segon tram de pujada cap a la segona rotonda (la més dura a 6% incinación).El primer tram de pujada i de sortida feia 1,5 kms fins a la primera rotonda.
Anaven passant les voltes i la gent s'agrupava en el tram de baixada de segona rotonda cap la tercera rotonda la més ràpida i perillosa.En el garmin ha marcat 76 kms/h.A mitja baixada hi havia uns separadors delimitats com carril de pujada i baixada i fets de pilons com si fossin bolets.

En Christian s'ha marcat un pal a la primera pujada fins a la segona rotonda apretant el pilot com cal,jeje.

Crec que a la volta 6 hi havia el premi port de muntanya i a Meta també estava el premi Meta Volant.
El pilot anava compacte amb la meitat de la carrera feta.Però crec que a falta de 3 voltes i amb les forces justes i sense voler la cosa 4 companys han fotut un pal a la pujada trencant-se el pilot formant un grup reduït del dorsal:

  • 138 PEREZ, Xavier,
  • 18 MADRIGAL, José;
  • 162 Estanga, Xavier, 
  • 15 SOLER, Pere;
més tard ha saltat en Jordi Codony i un company més que al final de Meta han estat neutralitzats.

La selecció estava feta i per darrera a veure-les a venir.Per la  meva part he posat el meu granet de sorra a falta de 2 voltes amb Jose Antoni Cortizo (118) i el company Francesc Catalan(108) a la segona pujada per si sonava la flauta.Res de res.


l'ambulància ha fet acte de presència amb la sensació de posar-me els pèls de punta i pell de gallina amb la visió d'un company recolzat en el rail del voral situat enmig de la baixada ràpida.Un company ha fet l'afilador amb la roda davantera i per efecte s'ha portat a un grup de companys al terra que alguns han pogut esquivar i d'altres no tant.Amb senyals de cremades a les cames i cara.Esperem la seva ràpida recuperació i millora.

El grup d'escapats que anaven al capdavant.Començant per l'esquerra Xavier Estanga, Pedro Soler, Jose Madrigal.A la roda que es veu potser de ser super Xavi Perez "el tuerqueitor"

Aquí tenim als integrants de la familia Riu, he conegut el meu doble a l'esquerra ja que es diu com jo, Jordi Riu. i l'altre en Pere Riu.Un plaer companys.

si corregués hi hauria confusió jaja. 2 J.R i 1 P.R.


l'altre company del equip Basolí en Francesc Ruiz i gràcies per la veguda !!!

Un company que ha estat guanyador de varies Xallenges en Jaume Estañol.Ha guanyat premi montanya i meta volant.Recordo que va quedar primer a la marxa de Granollers de 140 kms aquest any !! Felicitats¡¡ el que no sap ell que jo anava al darrera,jaja.

i tornant a la caigudes el que ha rebut una de cops ha estat el company Josep M. Ripoll àlies "Ripolini"
Fins aquells moments no s'ha vist la cara però al veure-les a la càmera, "cony".
La caiguda ha estat com en un trampa "ratonera " que no hi ha escapatòria.Senyals també al colze i a la mà.Recuperat aviat company!!!


el guanyador del Campeonat de Catalunya Xavi Perez !!! Felicitats ¡¡¡¡

Dos del equip Galvesport en Fede Olmedillas i la Rose Mary.Un dels secrets millor guardat pel Fede està en la butxaca del darrera del seu maillot.pregunteu-li,jeje.

donar gràcies a les reporteres Ona i Mar que sense la seva ajuda no s'hagués realitzat aquesta crònica.
15 dies de competeció.
La classificació

6 comentaris:

  1. Bona cursa, Jordi! Lo important és anar davant, llastima no fer top ten! Totes són en circuits?

    ResponElimina
  2. hola albert gràcies pels teus ànims i no tot es circuit tenim carreras obertes i molt maques.Privilegis per ser veterans,jeje
    salut i kms.

    ResponElimina
  3. HOLA JORDI,ES LA PRIMERA VEZ QUE PARTICIPO EN TU BLOG,Y CREO QUE COMO HACEN MUCHOS QUE LO MIRAN PERO
    NO PARTICIPAN.NO HABIA TENIDO OCASION DE HABLAR CONTIGO,YA QUE NO
    TE CONOCIA.EL DOMINGO TU CON TU FOTO HAS CREADO UN VINCULO,PARA PODER CONOCERNOS MEJOR.TU JORDI,COMO TU COMPAÑERO FRANÇESC,HABEIS ENTRADO EN LA CATEGORIA,CON MUY BUEN PIE,ESTAIS LOS DOS DELANTE,SOIS DOS GRANDES CORREDORES,Y QUE ASI SEA POR MUCHOS AÑOS.COMO AHORA CREO QUE TENEMOS ALGO MAS DE CONFIANZA,LO SIGUIENTE ES BUSCAROS UN MOTE A LOS DOS,SIEMPRE DESDE EL BUEN ROLLO
    GRACIAS POR LA FOTO,Y COMO TU DICES
    SALUD Y KM.UN ABRAZO AMIGO.

    ResponElimina
  4. hola Ripolini,
    Cuanto razón tienes ya que las estadisticas de entrada no mienten
    (muchas visitas ;)
    Gracias por el cumplido que asi sea si el cuerpo aguante y que
    almenos hablemos en carrera que os veo siempre delante en primera
    linea o fila y yo que no llego,jeje.
    Sois unos fieras en la colocacion y alguno pegando algun que otro
    grito habriendo paso :)
    En le tema de los motes pues los amigos me pusieron el mote de
    " POP " ya que años atras practicaba el submarinismo con botella
    (no pesco, es una gozada disfrutando del paisaje y la sensacion
    de ingravidez !brutal¡).A lo que iba pues en una salida turistica
    nos fuimos en barca(6-7 compis) o zodiac con solo el bañador y un compañero
    con su arpon (todos ellos no practican este deporte son de secano)
    ,jeje.El la zona de cap de Creus todos buceando o nadando como
    para pasar el rato.Cuando estabamos casi todos encima de la zodiac
    a punto de coger las palas para volver a la costa remando.Veo a un colega con unos ojos abiertos como platos y en la punta
    del arpon un " pop " o pulpo y lo primero que dijo:
    "agafeu-lo, agafeu-lo" y lo hecha encima de la zodiac de repente
    todos se van hacia la punta de la barca " acollonits ".
    Yo les comento que no pasa nada un bicho de na, hay que girar-le la
    cabeza para matarlo.Y alli me ponen el sobrenombre pop.

    En cuando al francesc se lo pregunto no me viene ninguno,jeje
    salut i kms i recuperat aviat.

    ResponElimina
  5. Hola Jordi "Pop",bonita historia la
    tuya,y bonito deporte el submarinismo,yo tambien he hecho mis pinitos en las islas medas,que
    tu como buen buceador,conoceras.En
    cuanto a la colocacion,no te preocupes a base de correr carreras
    cogeras confianza,y la gente te conocera mas,y te dejaran mas huecos.Si quieres buenos consejos,tambien se los puedes pedir a tu sponsor,Santi Segú,grandisimo ciclista,que incomprensiblemente no paso a profesional.Conozco a quien fue su preparador (Bernat)que en una ocasion me dijo que hubiese podido estar con los mas grandes,injusticias de la vida,un saludo amigo Jacks Costeau,je,je.

    ResponElimina
  6. Hola Ripolini , el submarinismo en su esplendor esta en aguas del mar rojo.Alli Egipto tiene su meca y su beneficio turistico tanto desierto cuando debajo tienen una mina de oro que la estan destruyendo.En fin cosas de la vida como a Santi que no le interesó estar en profesionales y valoro otras opciones mejores.
    Gracias por tu entrada y nos vemos pronto.
    salut i kms.

    ResponElimina