15 de juliol del 2011

ENTRENO EL CIRCUIT DE TORELLO SEU DEL CAMPEONAT DE CATALUNYA

http://connect.garmin.com/activity/99337797
Avui volia saber com era el circuit per Diumenge puntuable pel Campeonat de Catalunya  perquè no havia corregut en aquest circuit si ho comparo amb l'any passat que va ser retallat i fet a l'interior de Torelló.
una visita fugaç a l'organitzador de l'esdeveniment Josep Casado(l'ànima master)estant  en plena feina amb un client m'ha atès fora del local.Molt amable ell i tampoc  era pla entrar amb la burra, jeje
tenia alguns dubtes sobre el circuit i el seu traçat que amb la seva ajuda m'he posat a fer voltes i voltes, jeje


Es un circuit interurbà de 6,5km. Es fa 12 voltes i son 78km en  totals, te 2.5 km de pujada entre 2% i 6%, 2.5 km. mes de baixada al mateix tan % i 1.5km plans, mes o menys.


Aquests son  dades genèrics però les he acurades molt més.Anem a pams



La sortida es la mateix que l'any passat on ens situem a uns 2% d'inclinació segons el Garmin 500 i de cara amunt o sigui que fa pujada,jeje.

la vista de cara i només sortir ja us podeu pensar que passa? gas a fondo i marica l'últim.
el primer pas es un carrer estret que la gent segurament estarà apilotonada i agrupada maleïnt el company que té al costat.Que no passo, punyeflas!!.

on veus el container es posarà una meta volant puntuable una mica més endavant.
Aquesta pujada des de la Meta fins a la primera Rotonda fa 1 kms 500 metres amb una inclinació que va del 2% fins al 6% " ull " que pica
es farà la traçada sempre per l'esquerra ja que tenim els carrers tallats per trànsit

una dada més des de la primera rotonda fins a la següent la segona rotonda hi ha 850 metres i atenció pica un 6% d'inclinació i fa mal.
jo segueixo la línea que marca les normes de transit fent-la per la dreta.

aquí es comença i es recupera una mica l'alè que va des de la segona rotonda fins a la tercera rotonda hi ha 2 kms 330 metres i fa baixada en dos trams diferents
es comença ràpid i enmig trobem aquests pilons diferenciant els carrils de puja i baixa.El pilot anirà per l'esquerra ja que retalles molt més .Ara bé algun pot trencar el ritme i saltar-se cap a l'altre banda i fer un pal.
Un cop em passat els pilons hi ha un tram que planeja plà per trobar-nos la baixada més pronunciada del circuit -6% d'inclinació i a tot gas es pot fer a 65 kms/h i més,jaja.
al final d'això tenim la tercer rotonda
i un cop sortim hi ha un premi muntanya.Des de la tercera rotonda fins a la quarta rotonda hi ha 1 kms 670 metres.

carretera en bon asfalt i un tram estret però no molt.Avui he fet vent de cara aquí (NordWest) i també a la sortida fins a la primera Rotonda.
Estem ja a l'entrada de Torelló i un cop passat el pont uns parell d'obstacle en forma de pilons cuadrats al terra.

Son 2 pilons + 2 pilons separats entre ells en uns 50 metres." ull ".
tot planeja i de cara avall amb inclinació negativa de baixada
tenim la quarta rotonda es la més petita i que està aprop de la meta a uns 330 metres.
passat el pont o la riera en plà s'acosta l'arribada i l'adrenalina puja i molt.

l'any passat sortiem des de la corba de l'esquerra on teniem unes bales de palla  situats en aquest pilons d' acer.Nosaltres anirem recta.
al final fem una corba a l'esquerra i final de meta.Aquí comença la pujada.

Fem voltes al circuit m'he trobat amb aquest forat.L'hi he comentat a en Josep. 
 !!!!!!Companys¡¡¡¡¡¡¡

Notícia: m'han informat des d'una font podriem dir " Garganta  profunda " que tindrem un control antidopatge d'orina per als 3 primers classificats i que serà costejat per aquesta farmàcia de Torello(és un dels patrocinadors ) i que disposarem d'un àrbitre de la federació i un metge per organitzar-ho tot ben fet.

Un cop fet l'entrenament no podia faltar els dos productes més importants la coca cola i la pasta de cabell d'àngel. salut.
Fins Diumenge.
Demà descanso en repòs total.
145 dies d'entrenament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada