25 de juny del 2011

A ritme suau

http://connect.garmin.com/activity/94654074
Sortida amb caràcter post festival de Revetlla de Sant Joan per almenys fer alguna cosa d'escalfament de cames per demà que ens toca a mi i a Francesc tornar a la normativa de córrer en circuits urbans segons el calendari de veterans.
Ens ens reunits avui a Cardedeu uns 9 companys i la resta suposo estaran a la sorra de la platja.En el grup erem:Martí,David,Jose,Francesc,Scorpi,Esteve,Jordi,Andy,Janita.
Em fet aquest recorregut que serà la seguent:9:30H Cardedeu-Parpers-Argentona-Mataro-Pollastre-Collsacreu-Vallvorguina-Sant Celoni-Cardedeu.
Esperava un ritme tranquil i ha estat tot el contrari ja que només sortir de Cardedeu , en Martí i Esteve han apretat emportant-se amb ell dos " topos " verds en David i Francesc i que els em agafat a l'inici de la pujada a Parpers.Aquí cadasqu agafa el seu ritme i el premi port de Muntanya ha estat per David seguit d'un Janita de lo més actiu en el dia d'avui.
Un cop em fet direcció Argentona han saltat en Esteve i Janita perdent-los de vista fins a Collsacreu i que no em malgastat les forçes per ells.La resta del pilot ens em disputat el diferents premi al Pollastre on per una roda s'ha imposat en David un altre cop.
.
iniciem el port i el ritme imposat per en Francesc ha produït que les pomes madure anessim caient una a una.
Crec que ha arribat fos el personatge jaja, a sobretot és recomanable portar culotte curt i no Llarg que pots desinflar-te i caure al terra.
Un Martí de categoria cadet 1Er any ha posat les coses difícils per la resta ja que com es veu a l'imatge es volia fer un pacte entre ell i en David per guanya el premi de muntanya a Collsacreu(és un mà a mà entre ells dos,jeje).El pacte s'ha segellat amb un encaix de mans.
Qui ha estat el guanyador?, que parlin el protagonistes,jeje.
A vallgorguina la gent demanava aigua i s'ha dividit el grup uns que anavem a la font situat a la part dreta i la resta pel centre amb parada i compra d'un parell de botelles d'aigua .Això ho ha aprofitat un Esteve i Scorpi que " poner  pies en polvorosa " = huir con precipitación y ligereza.
Els em perdut de vista i cal dir que el premi de meta volant a Llinars del Vallés es deixa de fer per l'ubicació del Mercadona on hi ha la sortida de cotxes.
De tornada se'ns ha afegit una femina a Sant Celoni i poca informació tinc,jeje.Por que?
Nota :
properament s'organitza un sopar ciclofarra:

om ja s'ha comentat en un altre email, el dia X de JULIOL farem un sopar CICLISTA.
- LLOC: Pavelló Municipal de Cardedeu (a 100m del semàfor on quedem els dissabtes)
- HORA: 22:00
POT VENIR TOTHOM QUE VULGUI: topos, conills, marmotes, lletjos, guapos, pops, tritons, pinguinos, globeros, professionals, els que guanyen, els que perden, gordos, prims, treballadors, xiringuiteros, vagos, lesionats, lesvianes,... EL QUE NO ESTIGUI EN LA LLISTA I VULGUI VENIR, QUE HO DIGUI.
Hi ha un menú TANCAT a un preu de 15€ per persona (si voleu portar la nina de dins l'armari heu de pagar 15€ més).
El menú inclou:
Pica-Pica amb uns platets de croquetes, calamars, embotit, morro, braves,... amb Vi i Sangria pq l'estómac vagi treballant. Carn a la Brasa amb Botifarra (de sudanell), xistorra, conill (el de 4 potes), pollastre acompanyat de més Vi i més Sangria.
Postre, gelat, i xupito (no se si ho acompanyarem amb més vi i Sangria).
El que no li agradi el Menú, que vagi al Bulli !!!
Data límit per apuntar-se el dia xx a les 22:00
FALTA LA COMFIRMACIÓ OFICIAL DEL DIA : 
Persones que han confirmat asistència:
.- Joan Casals
.- Jonny Janita
.- Salva Teixido
.- David Alier
.- Francesc Catalan
.- Esteve Brau
.- Raul Galbany
Podeu confirmar la vostre assistència responent en aquest email o per telèfon a la Centraleta Telefònica David Alier.
La persona que s'hagi apuntat i es raji, en la propera sortida a Osor li treurem el seient pq faci tot el camí de tornada assegut a la tija !!!

133 dies d'entrenament.

3 comentaris:

  1. Creo que iré a la Iª CICLOFARRA nocturna.
    Un Topo Rojo no puede faltar a la cita.

    <<podeis venir todos los seguidores y amigos del blog del Pop.
    Los sábados a las 9,30 h en el Squasc de Cardedeu también os esperamos a todas las tribus pedaleras y pedalientes aislados de la zona para las batallitas típicas del sábado.
    Os lo pasareis bien.

    ResponElimina
  2. Pop, soc cadet de 1r any no juevnil!

    ResponElimina
  3. Martí ja està arreglat, salut i kms.

    ResponElimina