24 de juny del 2011

La Giant TCR ADVANCED 2012 amb rodes PSLR-1 i la novetat Ride Sense

Model al límit de la seva línia realitzat amb un sistema de fabricació Intel-ligent per ser la "joia de la corona" . La millor en la seva classe per disseny, enginyeria i manufactura. És el model més estable, més confortable, amb més adherència i maniobrabilitat. És el model més complet de la nova línia.


Construcció Advanced SL
Materials: Fibra de Carboni: T-800. L'última tecnologia en fibra de carboni del mercat. Millor relació entre cost i solidesa. Un dels primers quadres en el mercat en incorporar la tecnologia Carbon nanotubs. 14 per cent més de resistència que totes les marques del mercat. Aquest marc és realitzat completament amb tecnologia de fibra Contínua.


Diferencia amb el model de l'any 2008 amb el nou model Giant TCR Advanced 2012


Cuadre: De 968 grms. a 820 grms.
18 per cent menys Forquilla: de 332-330 grms. 
Overdrive 2: 40 per cent més de maniobrabilitat Increment en la força i rigidesa de la forquilla en 32 per cent.
Cablejat Intern: És un cablejat directe i minimitzat per estar protegit i oferir més fiabilitat en els canvis. El cablejat extern sol tenir corbes el que dóna un retard a l'hora de donar canvis o a l'hora de frenar.


Una nova línia de rodes que portaran el nom de P-SLR1.
El manager Dennis Lane de productes GIANT diu que es va tractar de construir una obra amb la més alta enginyeria per integrar-se perfectament amb la nostra nova línia en el que és de nou una revolucionària aposta de GIANT en el mercat global ".
Son rodes aerodinàmiques i amb un compost de Scandium  i tindran un  pes de 1575 grams i la seva aerodinàmica la convertirà en una de les grans competidores per a les tres marques líders del mercat: Aerolus 5.0 ACC, Shimano C50 i Zipp 404. En proves d'equilibri entre aerodinàmica, rigidesa i confort la PSRL1 va aconseguir un alt estàndard al nivell de les seves properes competidores, que no compten amb l'avantatge de GIANT de ser construïdes especialment per als models 2012.


El revolucionari i únic sistema Ride Sense que canviarà per complet la transmissió de dades del corredor al seu monitor.







Font:
http://www.revistamundociclistico.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada