26 de juny del 2011

VII GRAN PREMI AJUNTAMENT DE PALLEJA 2011

http://connect.garmin.com/activity/94904994
Aquest any la carrera a Palleja ha estat modificat i traslladat a un polígon a l'entrada del poble i m'he informat a través del organitzador dient-me que era un circuit quasi quadrat sense poca pujada i plà donant un total de 35 v. x 1,4 km la volta.A través del Garmin conection he penjat la foto del circuit.
Hem sortit de cardedeu amb en Francesc amb el seu cotxe a recollir a Christian a Granollers que també ens ha acompanyat després de fer la QH i que el podeu veure a Tdeporte pel reportatge que estan fent on surt recollint el dorsal, enhorabona " famós ",jeje

Aquest vent afavoreix la sortida en el sentit que el tindriem de cul però ha estat un miratge perquè ha canviat de sentit en la carrera, curiós però tant dóna aquest detall perquè s'ha anat volant,jeje.

Hem arribat d'hora on tot l'estand i la taula d'inscripció estaven ja posats i llestos per a la signatura previ pagament de la cuota.Aqui ens hem trobat que es formen dues cues una per als que paguen 10 euros i una altra per als que paguen 20 euros doncs aquesta es fa més llarga a l'espera per d'un intercanvi de cromos (10 e) circulen i es dirigeixen cap a l'altra cua passant per la senyora caixera de Palleja ja que havia una falta de canvi. Ja esperant i per la crisi financera que vivim un company pregunta a un altre quin import pagaràs?, doncs jo porto 100 euros les rialles no s'han fet esperar, quina crisi ?
un company del equip Mengual en Jose Perez

En la sortida teniem un dia calorós a  l'espera que vingui el metge per donar el tret a 10h. 
Al final son 1 hora de carrera i 5 voltes que en el meu garmin han sortit 35 v.
També ens han informat d' unes recomanacions sobre el calendari Xallenge:
No es fa la crono CRI d'aquest any i si la ruta per al campionat de Catalunya que en un principi es el 17 de juliol fent el circuit per les afores de Torelló si no fos així passaria a ser a Montornès el dia 17 de Septiembre.I finalment la cursa de Sant vicenç de Hors del dia 30 de juliol passa a fer-se al setembre.
Un cop dit això s'ha donat peu al gas i la carrera ja estava enllestida en un vist i no vist.
Em sembla que ha estat al primer revolt i la selecció s'ha fet en el pilot trencant i format un grup que ja no he vist fins a final de meta ni jo als corredors, jeje.M' espero a la classificació perquè no dona temps ni de ficar-te bé els pedals que els favorits arrencan a tot drap.
En un segon grup en persecució no ha estat possible pels continus atacs i aturades en les corbes sobretot en una que havia una taca d'oli sense perill de caure però com sempre donant veus per si de cas.Durant la carrera ens ha canviat el sentit del vent bufant de cara  a l'arribada a Meta i era vital  la colocació on a falta d'una volta  la gent ha fet un tap en la corba "taca d'oli " que m'ha fet impossible remuntar gaire posicions i m'he colocat com he pogut aguantant fins a Meta.
En Francesc com sempre ha agafat la bona colocació i amb el sprint que té ha estat allà al davant d'aquest grup en canvi al company Christian ha abandonat per males sensacions que arrosega des de la QH.
13 dies de competició.
Classificació aquí

2 comentaris:

  1. Hola Jordi,

    Tanto chip y todavía no han colgado la clasificación...Raro, verdad? Normalmente el mismo día la cuelgan...

    ResponElimina
  2. Ei Enrique pues la verdad que estoy ansioso por la classif.es muy raro haber si ha fallado el xip ya seria la ........, normalment el domingo por la tarda ya esta colgada.
    a la espera.zzzzzzzzz.
    salut i kms.

    ResponElimina