10 de maig del 2011

CANVI DE RODAMENTS A LA RODA DEVANTERA CAMPAGNOLO HYPERON

L'any passat vaig fer una sortida amb un grup de companys el 10 d'agost del 2010 amb un sortideta amb força terreny de Btt i potser des de llavors he tingut el nucli o rodaments una mica tocats(tinc un lleuger moviment lateral de la roda).Fins aleshores no havia fet res perquè no havia tingut cap problema i parlo del l'any 2004 data de la compra.
Un cop he tret les tapes de protecció del " buje " son de plàstic i es treuen posant el " filo de una cuchillo " separant-ho.Amb dos claus del número 5 en cada extrem del " buje " fem força en sentit contrari a les agulles del rellotge i descollu un cargol en un dels costats.
Treiem també una especie de femella gorda que s'apreta amb una clau allen de 2(es com si tanquesis aquesta femella) i que ajuda ha mantindre tot el nucli i rodaments ben apretats.

un cop tret tot això la feinada que m'ha costat treure aquest cono pensant que amb unes pinces o alguna eina en forma de L(sortiria), però no es més fàcil , hi ha una petita obertura lateral fent que separis la peça.
Després una altre peça i ja en porto................

ja tenim els rodaments a la vista i amb una junta que els aguanta
aquesta pasta o grassa original la van posar els de campagnolo, encara neta fa els seus efectes.He tret l' eix i colocat per l'altre costat també rodaments de boles.
Esperem que duri molts anys més.
Ara només falta la roda del darrera però això serà un altre dia, jeje.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada