9 de maig del 2011

El casc aerodinàmic Giro Selector






 A mesura que la velocitat augmenta també ho fan els beneficis d'un casc aerodinàmic.


El selector de Giro és l'última generació de cascos aerodinàmics del Giro d'Itàlia i compta amb un enfocament adaptat a l'aerodinàmica. Combina un perfil de caiguda suau amb qualsevol de les dues cues diferents. Això li permet optimitzar el casc de la millor aerodinàmica basada en l'anatomia, la posició de conducció i fins i tot les condicions del terreny. 


El selector inclou un protector d'ulls ventilació que s'alinea amb profunds canals de ventilació interna per permetre que l'aire fresc entri directe a l'altre costat del cap del pilot i després expulsar l'aire calent per la part posterior. Un termoformat SL Roll Cage reforça el casc de protecció contra impactes. Les coixinets de cascos es fan amb els antibiòtics, la plata de fibra de X-estàtica per eliminar l'olor i proporcionen un rendiment de llarga durada.


El selector de funcions de la Loc Roc ® 5 TT sistema de retenció per facilitar la instal lació, major seguretat, el pes un 40% més lleuger i més resistència. El Loc Roc 5 té un petit dial de trinquet, micro-ajustable que es pot activar amb dos dits d'un super-fàcil en l'ajust de volar. El Loc Roc 5 també té un baix perfil, fitxa de tres posicions en forma vertical que permet fins a 15 mm d'ajust cap amunt i cap avall.


Característiques
320 grams
Parabrisa inclòs
CEN i la CPSC certificats
RocLoc5 sistema de retenció
El vent de disseny del túnel demostrat
Dissenyat per contrarellotge i triatló
Casc pastilles fetes amb X als antimicrobians, la plata-fibra-estàtica per eliminar l'olor


Colors 2011:
- Vermell / negre
- Blanc / plata
- Blau / negre
A la venda a partir de JUNY.
PREU

A Venda yaaaaaaaaaaaaaaaaa al ebay


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada