28 de juliol del 2010

DE COMPRES PER GRANOLLERS PER ENCÀRREC DE L'EMPRESA

Amb època de crisis sempre hi han canvis en cada departament sigui per A o per B, abans estava amunt i avall fent gestions fora l' empresa fent encàrrecs i ara mateix estic fent més feina administrativa, però des de llavors que ha vegades en cau fer alguna gestió per voluntat propia.Un encarregat del depto de mostres em demanava unes tissores especials per les noies que tallen els mostraris per ensenyar als clients o també per enviar-les a les fires.Al saber quines son i a on doncs he aprofitat per anar-hi amb bici a Granollers.
La botiga es la Ganiveteria Masat, s.l. i està al centre-centre avda.Joan Prim 45 ara m'ha costat perque entre que els carrers son per el vianants i a més estan fen obres allò semblava un ziga - zaga amb la bici.
Un cop fet la compra(15 minuts)
he escollit aquestes dues però no son iguals ja que la de l'esquerra  és mes corvada i facilita el tall del teixit i el model que m'havien dit no hi era(que seleccionin el seu gust).També volia comprar un gel de silicium però la botigueta estava plena de gom a gom.
Un cop carregat el paquet a l'esquena doncs les sensacions no eren bones i penso aprofita i puja per la collada de Parpers que et bé de passada.Baixant la collada i de cara m'he trobat  a una colla de Villasar de Mar(Jordi Reixach i companyia)és important saber qui et trobes per allò que diuen alguns ciclistes que no entrenen i llavors zasssssssss, fitxat.
faig una altre  mijta volta i torno a fer el Coll de Parpers, ho he fet a ritme del nivell " flojillo " com diria una company de Cardedeu.
Passo per el poble de Dosrius i em trobo
a ritme de pedalada fàcil i començo a fer el Collet i sorpresa
company Luis "scorpi " i Francesc Brugueroles( felicitats ja que es Pare per segona vegada)
a ritme suau i xerrant a dalt de portet ens han cridat i ens em girat, i qui era aquesta  noia conduint?
la Manoli que per fí ha aconseguit troba la resposta des de les ones del Facebook buscant una tal Myriam de Cardedeu, això si s'haurà d'espera per fer sortides amb ella (està de vacances).Des de el cotxe de la Directora enviant ordres al pilot ens ha comentat que avui toca cotxe però que demà surt amb bici i qui sap si aneu per les rodalies de Cardedeu us la podeu trobar , té un àlies "Flecha Negra " fiuuuuuuuu que ràpida fiuuuuuuuuu . Salutacions!!!!!!!!!
I quina casualitat baixant el portet zasssssss el grup de Vilassar de Mar pujava, quin entreno que entreno fan  els del Maresme.Salutacions a Totssssssssss.
He acompanyat a Scorpi fins al centre de Cardedeu no sense abans trobar-me a un altre company en Ferran Pratginestós, he passat per Alfou que hi ha unes bones rampes i cap a casa.
Temps de 2.29.00 hores distància de 63 kms, velocitat mitja de 24 kms/h,consum de un powergel i un bidó.
134 dies d'entrenament.

2 comentaris:

  1. HOla Jordi!
    Yo me he apuntado a la Xino-xano!
    He visto por el facebook que decias que irias!

    ResponElimina
  2. HOLA TONI, SI VOY A IR, NOS VEMOS A LA SALIDA, HASTA PRONTO, SALUT I KMS.

    ResponElimina