17 de març del 2013

V GRAN PREMI VILA DEL PAPIOL 2013

Carrera epica la que s'ha disputat a la població de Papiol. Amb unes condicions dures. Aigua i perill de caigudes. El perill estava en la única corba perillosa en la part més baixa del circuit.Calia ull i compte sobretot amb el fre de la bici. Si trepitges la pintura blanca estás venut.

Jo he tingut un pensament i no he participat en la gesta del nostre equip Rcb Motor Begues.
Al corre a les 11 del matí la gent treia el cap del local o s'ha esperat fins l'últim moment en apuntar-se. Abans han corregut els Master 30. He vist unes quantes caigudes en l'escalfament.Els veterans d'avui son valents i els ha guanyat les ganes de corre. Prefereixo el sentit comú.
La sortida s'ha endarrerit pels master 30 per problemes amb el xip. Tot és nou. I com un gran premi de F1.Es roda unes quantes voltes.
Els veterans han donat el xiulet tocades les 12 del matí. A la primera corba perillosa en Miguel Aguero sembla que hagi agafat uns metres d'avantatge.S'ha agrupat. En Francesc Catalan inicia les hostilitats (2v) i arrenca. Ha fet un tall i ha obert forat amb d'altres companys. 6 en total : Catalan, Maya, Alentorn, Medina, Gazquez, Garcia. Els dos equips que han dominat la carrera 3 Begues per 3 Galvesport.
L' exhibició ha vingut de dintre del pilot perseguidor. Després de 20 voltes i un cop fet la meta Volant guanyada per F.Catalan (Begues) disputat amb en Gazquez(Galvesport).El Madrigal com qui no vol la cosa ha enfilat la directa i obrin gas. Ha perseguit l'escamot d'escapats. Tenia enganxat al darrera a Juan Aguero que finalment ha petat.Després de roda en solitari ha conectat amb el petit grup. Rcb Motor Begues ha afluixat perque entres ell. Això a donat peu a les arrencades d'en Medina tot perseguit pels nostres corredors. No ha donat el seu fruits.Hi ha 7 corredors en fugida. També persequia el grup en Lluis Cubero que ha conectat una mica tard. S'ha fotut una bona pallisa. Tot era provable que entres. En Madrigal ha mogut l'arbre de les pomes. Ara comença la tàctica d'equip. En Mirco que estava en la corba perillosa dona ànims e instruccions del que s'ha de fer.
En una estira i arronsa de pals han fogit en Madrigal, Medina, Maya. Han obert forat. Pel darrera només tirava Galvesport perque Rcb Motor Begues tenia a dos corredors per davant.
A dues voltes pel final una arrancada d'en Medina deixa fora a Maya. Ara es un tu a tu pel sprint final. Guanyat per Jose Madrigal per una roda de diferència. Punt d'honor, valentia i classe es la balança de la victoria.

He fet un video del final d'etapa.

XAPO I EXHIBICIÓ .FELICITATS JOSE.
DIEGO MAYA es posa al capdavant de Xallenge. Lider actual. Felicitats.
El nostre punt negra ha estat la caiguda d'en Pedrito. Només manillar tort i un fort cop a la nunca. Manuel també ha patit una caiguda anava al darrera d'ell  i Francisco s'ha despenjat per l'acció. Tots amb salut i fins a la propera d'aquía un mes. Molt de temps per fer entrenos. Vincenç ha plegat i molt bé en Santi Alentorn dintre del escamot fent seté lloc. Cuervo encara arrosega el refredat i ha entrat dintre del pilot.
PRIMER per equips.
En J.Megual esta afagant la forma. Estava tirant del grup principal.

Ismael ha cedit el mallot de lider. En les corbes anava com un tiro. He patit que no caigués.
Les classificacions aquí

1 comentari:

  1. Paco García - GALVESPORT18 de març del 2013, a les 10:49

    Felicidades compañeros, una gran carrera por parte de todos vosotros . Mención aparte para Madrigal, me faltan calificativos , vaya derroche de pundonor y clase.

    Un saludo para todos y nos vemos en la próxima

    ResponElimina