2 de setembre del 2012

Festa major de veterans a Santa Coloma de Gramanet

Amb dues setmanes d'espera ja tornem a la xallenge. A donar guerra entre companys i alegries per veure'ns, jeje.Vaig a Santa Coloma amb el company d'equip Francesc Catalan. Fem camí d'uns 50 minuts i alguna volta de més. Es veu que el Tom tom no porta enregistrat l'ajuntament i em posat la policia Local. Resulta que veueta femenina ha dit ja em arribat.I no hi havia res d'això. Sort que la visió retrospectiva ens ha indicat el lloc.
De moment hi ha per endavant la cursa a peu que provoca un retard en l'arribada dels àrbitres. Primer ells i després nosaltres.
Amb l'espera ens veiem amb la colla de l'equip i algun galvesport " yaaaaaaaaaaaaa ".
Des de la carrera de Torelló en Christian Goeere no feia acte de presència.Viu a Granollers i es festa major. Jo no he gosat trucar-lo. Ell em diu que al costat de casa seva han cremat els contaniers i per l'hora que s'ha llevat a les 8 del matí. Ha fet camí amb la bici fins aquí.
Porta 18000 km des de 1 de Gener i vol fer un canvi del seu programa d'entreno. No rendeix ni en marxa de llarga distància ni en la Xallenge. Li donc suport i més qualitat.
La mecànica i rutina després de fer l'inscripció. Un bon cafè convidat pels germans Agüero. La pròxima pago jo companys!!!.
Dintre del bar salutacions a Fede i Medina entre d'altres. Paso el relleu pels que entre al bar,jeje.
L'anècdota de la jornada el bus que no passa per culpa del sostre. O treu l'aire acondicionat instal.lat de fàbrica?. O lo més pràctic marxa enrera i pssssssssssss a O bar ( una rebentada) 

El Cristobal Maya fent el seu entreno super personal que consta de fer corrons abans de la carrera i entre setmana també ho fa.Ha somrigut perquè li he dit que no pensava fer-li cap entrevista. Ja li han fet a Blanes.Salutacions.
Polifacètic el company capo Salvador Galvez amb l'esmorzar a la mà i la crema escalfadora a l'altre.Tot en un pack.
Tot l'equip Surperfruít concentrat en un mateix lloc per metre quadrat.
En Vincenç ja recuperat de la ensopegada a Malgrat de Mar. Temps al temps i repós.
 En Santi retornat ja del safari vacacional s'ha posat les piles i en Cuervo amb xiulets marcant als rivals.
El retorn més esperat en Diego Maya després de lesionar-se a la primera carrera del calendari Xallenge.
http://popriu.blogspot.com.es/2012/03/anims-pel-company-dequip-diego-maya-en.html I amb unes merescudes vacances ens ha acompayat i fent equip.Avui estem tots. El torero Diego " salta al asfalto " i agafa la forma perduda durant aquest temps. Esperem que pugui compaginar treball i entreno.salutacions.
Carrera:
El recorregut es el mateix dels últims anys aquí la descripció:
http://popriu.blogspot.com.es/2010/09/festa-major-santa-coloma-de-gramenet.html
Son 30 v. a 1,800 mts la volta.La gent a fet els deures en periode de vacances(entrenats 100x100) o això sembla.I no s'ha parat en cap moment la carrera.Continuus atacs de tothom.La dificultat estava en l' únic repetxo del circuit i vent de cara amb una curva esquerra i més endavant a la dreta fins a la línea de meta.Està lluny i tenim l'aire. Fa que els NO valents no s'arrisquin i es mantingui dins del gran grup.A la volta 15 premi meta volant que se l'emporta en Carles Lara(té poc temps pels entrenos i quan surt va tot drap)Felicitats!!!
Amb aquest vent que bufa les cintes color blanc s'enganxa el Juan de Dios a la corva després de meta i cau (jope sembla que hagi trepitjat merda).A torelló també va caure. A Cristobal Maya també cau.Com també Carles Gasullas.A cinc voltes del final salta en Mirco,Madrigal i Graño. Tres " rodadores " i amb classe es mantenen a pocs metres del pilot i es disputen l'arribada final.
Amb aquest ordre han fet podium.En Francesc Catalan ha tingut mala sort per culpa del transitor o iman col · locat en la roda davantera. Li salta el dispositiu i té que posar el peu a terra. Un soroll que podia haver estat un problema major però sense conseqüències greus.

Podium V.40

Podium V.50

Podium 60

Podium femina
LA CLASSIFICAC aquí
PopRiu en Garmin Connect: Detalls

22 dias de competició

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada