1 de setembre del 2012

NO a la distracció

Sortida la d'avui amb tranquilitat i NO a la distracció perquè caminar amb bicicleta sense distraccions evita accidents ciclístics. Això es una màxima en la bíblia del manual d'un ciclista. I molt més important suposa quan es va en paral · lel amb un company.
A la carretera xerrant amb en Janita que porta un bon entreno fins el punt que crec serà un bon adversari en les cronos de Corró de Munt i Montmany. La meva hipòtesis es fer un canvi en l'entreno de cada començament de temporada. Feia el mes d'octubre una aturada biològica de cames i cap.
 Potser ja és hora de no fer tant quilos de greix sense fer exercici. I si, fer alguna sortida molt tranquil · la evitant el problema del colesterol. Noto preocupació en el company, jaja.
Em despedeixo d'ell perquè ha anat en busca de la grupeta dels dissabtes a Riells i Viabrea.
 En la recta d'Hostalric em trobo en Jaume Sapiña i la seva colla de Vallgorguina. Tot xerrant amb ell en paral - lel. Quant passa això els professionals tenen la visió de mirar SEMPRE al davant i tu poses l'orella aprop del company. Es pot dir que no saps qui tens al costat.
Tot això ve al cas per una distracció del company que tenia darrera. Mallot vermell Salicru. Al pas pel pont de Sant Celoni direcció a l'autopista el company ha tocat la meva roda del darrera. Es produeix el típic esmolador lateral.La força de la teva roda cap a un costat per tenir l'equilibri desitjat es veu descompensat quan es deixa la roda a la qual has abordat. A favor tenia al seu altre company que ha vist la jugada i ha intentat agafar-lo perquè no caigués. Tot produït en pocs segons. Caiguda amb hematoma a la cara a causa de les seves ulleres que ha fet de ganivet en la seva cara. També una petita inflamació a la cama.
Tot i això a molt poca velocitat. Sort!!! Gràcies a l' amabilitat d'un conductor que ha parat per preocupar-se i dels seus klinex. La frase que ha dit envers a mi " espero que la propera vegada que ens veiem no em tiris " :)
Salutacions i una forta abraçada. Desitjo una bona recuperació company!!
Consell: Tot el que bloqueja la visió d'un ciclista és una distracció i un perill, ja que un ciclista amb falta de visibilitat no centra la seva atenció en el trànsit.
PopRiu en Garmin Connect: Detalls

172 dias de carretera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada