3 de març de 2012

Trobada de molts companys

M'he llevat amb mal de cames i planificant la ruta he escollit l'opció d'estirar les cames al meu ritme planer.Fent falta a la trobada amb els amics de Cardedeu he seguit una part de la seva ruta fins a Hostalric. De tant en tant mirava cap enrere no sigui que me'ls trobi. No ha estat el cas fins i tot amb un horari d'acord a la seva sortida.
Salutacions abans de caure per aquí de Javier Bozas,Lluís Aguilà i Andreu Vidal .
No volia pujar els portets durs que tenia el cap la grupeta. Demà correm al Ciutat de Barcelona amb l'equip Motor Begues i s'ha d'estar allà. A patir mal de cames, jeje.
Pel mig del poble he trobat que estan rehabilitant la façana i alguna cosa mes per la tardança de tot això. Ho dic per molt anys!!!
Bici nova sortida de la botiga de Bicicletes Segú. Recentment s'estrena per la setmana que bé amb una brevet(200 kms). L'imatge es d' olor a nou i propici per tenir sorolls.El meu consell posa un troç d'ail-lant en la vàlvula de la roda tubular i també posa-li un extensió en la mateixa perquè alguna vegada hauràs de fer servir la manxa. Un Preu molt bo comentat  " off de record ". Ha posat les mides de l'anterior bici.Li han dit: " Rodant amb la nova burra els teus ulls no poden veure l'eix o tanca de la roda del davant ".
Fa una volta per Tordera i demà amb la colla dels Diumenges.Lluis Vila el company del club ciclista Sant Celoni, Salutacions!!
Faig unes quantes pedalades i em trobo a l'equip de Muntbikes parats, ????? porque?
El lider està per allà creuant un pont de ferro,jeje.
"Rajada " del qui no hi és, tema principal una tanca de 100 euros, pregunte-ho,jaja.
Com un entrepà  o bikini la part d'abaix està en Esteban, al mig Uri, i a dalt Javier Garcia.
Xerrada amb el lider Albert Bañeres amb la seva Scott Foil team issue talla XXXXL. Demà toca fer treball social amb l'equip en la Ruta els Ports del Maresme.Última noticia han retallat el recorregut:
http://www.muntbikes.com/2012/03/ultima-hora-ports-del-maresme-2012.html
De tornada cap a casa quatre gotes mal comptades.
PopRiu en Garmin Connect: Detalls
 http://bit.ly/zPBdO1
67 dies d'entrenament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada