2 de març del 2012

Ja tinc les rodes radiades de radiats 2.0

L'espera ha estat d'una setmana per tenir-les. Són les rodes canviades i perfeccionades amb una altra image. És un radiat titànic. El radi plà metal · lic contra el radi rodó fet de Titàni. La segona opció ha guanyat. Anteriorment estaven radiades els dos costat en forma de X, o creuades amb un punt de soldadura d'estany (maden in Michel). Ara la part creuada que soporta més càrrega tensionada a uns 1000 i escaig newtons es la part on va situat el cassette. També en forma de X però l'altra part o costat del radiat només acompanya en menys càrrega uns 900 i escaig newtons i radi recta.
La visita anterior està explicada aquí:
http://popriu.blogspot.com/2012/02/visita-radiats-20.html
El Marwi es el model escollit i potser més endavant es faci un petit ajust per si s'allarga el radi. La manera de comprovar-ho és si hi ha alguna desviació lateral en rodar la roda.
Companys con Xavi Casas(acer),Xavier Vinyas,Albert Carreres i un grup de triathletes ja han passat per les seves mans. Les d'en Joan "radiats". La majoria ha escollit el titani. Por que???
La solució es troba en donar-li canya a la roda. És una despesa que = a una inversió de futur.
El titani es sinòmin de lleuger,resisten i car no ens engayem.
He passat per una botiga i  m'han ensenyat aquesta roda que no havia vist en viu i directe.
Són uns 3000 i escaig euros.
 Aquesta roda  feta artesanalment amb molt de detall i perfecció. Els radis plans creuats i en-
colats sense cap tipus de imperfecció. Els tubulars llisos fets a Taiwan vénen units amb la roda. Zona on el control de qualitat s'exigeix ​​al màxim. Per això la majoria de fabricants trien
aquest país. En el que no entro ni surto és el rumor que els professionals a mitja temporada deixen d'utilitzar aquesta roda perquè no es pot tensar i donen pas a poca rigidesa o flexió del radi.
Aquest tubular està pensat per rendir al màxim juntament amb la roda.Més endavant sortirà altra tipus de dibuix que no sigui el llis.
En la meva roda he escollit un continental sprinter llis amb líquit " no tubes ". Una novetat per saber com rendeix aquest producte.

2 comentaris:

  1. Les ultimate costen 2800
    mira aquest videoo
    http://vimeo.com/37670553

    ResponElimina
  2. Les ultimate costen 2800
    mira aquest videoo
    http://vimeo.com/37670553

    ResponElimina