6 de març del 2012

Crònica de la carrera Ciutat de Barcelona per C.C.Provençalenc

El passat diumenge 4 de Març va arrencar una nova edició de la Challenge de Veterans amb la celebració del Premi Inauguració al circuit de la Mar Bella de Barcelona. Ja van sis anys que aquesta prova organitzada pel Club Ciclista Provençalenc, l'Esport Ciclista Sant Andreu i la Penya Ciclista Poble Nou és la primera puntuable de la Challenge.


Pocs minuts després de les 10 hores del matí van prendre la sortida un total de 116 corredors, 114 veterans i 2 fèmines, el que representa tot un rècord i que demostra magnífica salut d'aquesta categoria. Abans de començar, l'Albert Pol -secretari de la Federació i speaker de la cursa- va llegir un manifest per la seguretat dels ciclistes a les carreteres i es va fer un emotiu minut de silenci pels companys víctimes a l'accident de Balaguer.
Les primeres voltes de la cursa van tenir els típics atacs fins que es va formar una petita escapada integrada per quatre corredors del RCB Motor Begues, dos del Galvesport-Pinarello i un de l'Electroizas. Tot i que estaven representats tres dels equips més forts, aquesta fuga no es va donar per bona i va ser neutralitzada.


Va ser llavors quan el José Madrigal (RCB Motor Begues) va fer un atac "marca de la casa", d'aquells de tota potència i sense mirar cap enrere, per rodar unes voltes en solitari i fer-se amb la meta volant del pas número tretze per meta.


Coneixedors de que aquest circuit és talismà per Madrigal -en ell ja ha guanyat als anys 2007, 2008 i 2009-, el gran pilot li va donar caça i va continuar agrupat fins el final de cursa, no sense nombrosos intents que no van arribar molt lluny.


L'esprint final va ser dominat pel Miguel Ángel Agüero de l'equip RCB Motor Begues. En segona posició es va classificar la sorprenent corredora de Massachusetts Shelley Olds, del AA Drink-Leontien Cycling Team, que també va córrer la Social Interclubs disputada abans d'aquesta cursa en el mateix circuit. Les cinc primeres posicions les van completar el José Madrigal i el Sergio Hidalgo (ambdós del RCB Motor Begues) i Manuel Cabello, de l'Electroizas.
Aquests corredors del RCB Motor Begues van configurar el podi de la categoria Veterans-40. Els millors dels Veterans-50 van ser Manuel Cabello (Electroizas), Vicente Carrere (RCB Motor Begues) i Salvador Gálvez (Galvesport-Pinarello). Dels Veterans-60 els primers van ser Antonio Terrones (Superfruits), Juan Manel Borràs (CC Pallejà) i Cristóbal Maya (Galvesport-Pinarello). La classificació dels equips va estar encapçalada pel RCB Motor Begues, seguits pel Galvesport-Pinarello i el Club Ciclista Montornès.


ULTIMA HORA:
El company Diego Maya equip Rcb Motor Begues té només un esquinç.

ccp1930.com :: La web del Club Ciclista Provençalenc de Barcelona
Font:
http://ccp1930.blogspot.com/

3 comentaris:

  1. Molt bona crònica, fidel i viscuda. Felicitats a tot l'equip, un gran nivell i superiors.

    ResponElimina
  2. Molt ben relatada la cursa, ben viscuda. L'equip ha dominat totalment. El Miguel Ángel ha rematat el que ens ensenyava la temporada passada.

    ResponElimina