1 de febrer del 2012

Stage de l'equip Rcb Motor Begues 2012 a la carrera de Montroig en la 3er part i última

Tot l'equip està dampeus a les 8 del matí concentrats en el mejador del hotel Tarraco Park.Un esmorzar de forquilla i plats voladors ha estat l'objectiu final.Perquè quan tens un buffet lliure no pares d'aixecar-te de la taula.Ara agafo això ara torno, ara mengo i tornes a fer un bucle repetitiu.Impresionant!!!

Amb la panxa plena i la carrera a les onze del matí potser algun company tindrà gana fins l'hora prevista,jaja.
Els elit i sub23 ja s'han adelantat en la cua de les inscripcions.Compartim hotel i veus per on la gana no els hi ha afectat només un xic.Un vist i no vist i no estan al menjador.
Estic a Montroig i em trobo que en una porta lateral d'aquest bar/restaurant està ubicada la sala de prensa amb ordinador i classificador de dorsals juntament amb la caixa forta.El preu de 8 euros es força interessant.
El matí es presenta ventolat i fer la cua amb aquestes condicions es un suplisi. I si no pregunteu-li a un company que he reconegut.És en .............. la solució al final del blog.
Mireu com velluga les mans,jaja
Els voluntaris es desplacen de qualsevol manera o més ben dit amb classe.
Estic per corre de curt però alhora que tinc el dorsal faltan 10 minuts per les onze del matí i no he fet cap escalfament ni posada de crema escalfadora al damunt.Quina mandra companys amb aquest fred gèlid.
A més quan estic per vestir-me amb la roba d'equip Rcb Motor Begues ha passat un incident que m'ha deixat preocupat. En Pedrito Soler ha baixat de la " vaca " del cotxe les bicis i per fer-ho estaven lligades amb brides(opció de tenirles ben lligades i que no caiguin pel fort vent d'avui).Doncs ha fet la pregunta si algu tenia una tissora que ha rebut(i no tallava).Llavors ha passat a fer-ho amb una eina més afilada.Un cutex cabró que li ha fet la guitza en un del talls per desfer l' entrellat.Conseqüencia : " un tajo de un par de cojones ".
En cuervo ha dit " mejor que vaya al hospital de Reus ". Vicens Carrere i Pedrito han marxat.Ha tornat amb un envenat però sense cosí(entre dos infermeres no es posaven d'acord) que si, que no.Total una tires steri strep o strips-sexys.
Al voltant de la sortida encara hi ha gent fent l'inscripció.Un andorra es treu el dorsal a les 11.15 h i quant està canviat i es presenta a línea de sortida el gran pilot rodava per les carreteres de Tarragona.Que ha passat?
Un lloc per fer l'escalfament del equip Rcb Motor Begues. És una Parada de Bus i porta tancada al vent que rondava per allà.
Per aquí ja es prepara la sortida i yaaaaaaaaaaaaaaaa. La primera carrera social de l'any 2012.
Agafo una frase del company Josep Mengual que diu:
La carrera segun mis ojos:
L'estratègia era estar lo més aprop del capdavant del pilot per possibles talls per culpa del vent.I així ha estat s'ha trencat en uns quants bocins de pà.El fort ritme i també pausat ha fet que la gent agafés posicions.Uns 200 ciclistes(+/-) en busca de la millor posició en carrers estrets en la primera pujada del circuit.Això ha fet no jugar-me-la i perdre posicions.La conseqüencia ha provocat que en la baixada previ a l'arribada de la primera volta perdés contacte amb el pilot.
En un plà de la carretera sortint de Meta tinc un fort vent lateral que et feia està a la " cuneta ". Deseguida estic amb dos companys més fent relleus i em trobo amb en Diego Maya(equip Rcb Motor)juntament amb altres companys.Una grupeta nombrosa.Ara bé que tinc dues feines a sobre la burra; una: esquivo els reflectants enganxats al voral de la carretera i dues: mantinc l'equilibri.La solució ha estat l' enginy i classe de Diego que m'ha dit: " Vente conmigo ".Un gir a l'esquerra i estem tots dos a l'altre part de la carretera sols i organitzant el treball d'equip. Diego diu " adelanta por la derecha matienes la velocidad y cuando veas de reojo mi rueda subes piñon te dejas caer y yo adelanto siempre en sentido contrario a la agujas del reloj".
La velocidad tiene que ser la misma.De sobte som tots el que fem el mateix.Motor Begues imposa ja que escoltava algun renec del company sobre el pedaleig del grup.A un company amb mallot Gran Valira li he dit que es treiés el xaleco ja que li provoca un efecte globu inflat i encara explotaria allà mateix,jeje.
En el nostre equip han punxat Diego Maya ,Cuervo i Juan Agüero.Jose Madrigal i Santi Alentorn han acabat molt bé en la classificació.Tan jo com en Diego(ha pogut continuà en carrera) ens han dit a la tercera volta que estavem eliminats per un àrbitre. 
En Miguel Agüero  i Francisco Lorca han acabat la carrera.!!Felicitats¡¡
En Vincenç Carrere,Francesc Catalan i Pedro Soler no han participat(l'equip et dona ànims i recuperat aviat company).La classificació aquí
Salutacions amb els que he compartit grupeta en la social de Montroig a:
Eduardo Lecina del equip Mega Skoda
Luis Andreu del equip Mengual
Fotos(c) fetes per Cuervo i Francesc Catalan !!!gràcies¡¡¡
La solució Federico Olmedillas equip galvesport.
PopRiu en Garmin Connect: Detalls
 
1 dia de competició

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada