25 de febrer del 2012

Una sortida neutralitzada i perdo el pilot a la Social de Palaufrugell

Trobada de companys a la Social de Palaufrugell un dissabte a la tarda. Tinc el plaer de presentar-vos en Amatstrong (el mànager/director/entrenador/corredor).Son moltes carteras a la seva disposició(està a l'esquerra) jo al centre i en Christian Goeree a la dreta.
 Mentrestant un altre corredor que passava per allà ha vingut a saludar-nos es en Dragó "Josep M.Olives" fitxat per Bicis Esteve.També Veterà de la nostra categoria.
 Al costat d'on tenim el cotxe un company d' Amatstrong(el fotograf)i ja he perdut la compte o memòria d'aquí era,jeje. I una tros més enllà en " Ripollini " i Elena de la nostra categoria.

 Fem els preàmbuls com la inscripció a 10 euros. I com a extra un pagament de dos euros més pel dorsal que se'ns s'abona en finalitzar la prova.Amb tot això no m'agradat que un cop finalitzat la prova ni una beguda i ni una misèria.... Un tros de coca que degudament estava posada en sacs per l'ocasió.Vés a saber a on ha anat a parar potser a benificencia.
 Més salutacions a Uri, Tomás,Nocete,Estanyol,i un munt de companys. Fins i tot en Roberto Heras estava per allà. Sobretot un equip de fèmines extrangeres.També l'equip Gavesport.
En Moradell ens posa l'informe del dia: Veterans 60, Cadets i fèmines surten des de Bordils.Sortida neutralitzada en els primers 5 kilòmetres.És posa peu a terra i comença la cursa.La meva carrera ha durat rés només la perdua del bidó en la sortida i el primer plà en baixada he perdut el contacte amb el pilot.He fet tot el recorregut amb una grupeta poc organitzada en fer relleus.Un Sant Andreu,un Freebike(moltes gràcies per deixar-me el teu bidó company)dos fèmines franceses, un francès,i el dorsal 145 en Eloi Crusat cat.Elite club Ciclista Olot.Ens hem avingut fins que en la pujada a la ganga ens hem anat els dos fins a meta fent relleus bons i gaudint al màxim.A mig camí se'ns han afegit uns quants companys més en Jordi Sabater(C.Banyoles).
Conclusions:He vist companys que m'avancen(Lobostrong,Patiño) sense poder fer res de res. Les cames i el ritme imposat per el tandem Jaume Morales i amaters i alguna fèmina han fet de les seves.Ha guanyat una noia, " xapó ".

PopRiu en Garmin Connect: Detalls
 
2 dies de competició.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada