25 de gener del 2012

Segueix la fletxa segons Specialized S-works 2012

Finalment ja tinc el parell de sabates noves s-works de carretera.Noves perquè les que tenia d'abans per la rotura del finalment el servei tècnic ha dit: " no es pot reparar ".Aquí tens unes per estrenar-te amb la nova temporada 2012.
Tot explicat en el enllaç:
http://popriu.blogspot.com/2012/01/un-problema-i-una-solucio-la-s-works.html
Ara bé el model de fa dos anys encara cedeix al fer l'apretament al màxim.Tan per un sentit com per l'altre.Degut suposadament per el desgast.Amb això el que faré es donar al servei tècnic perquè em facin un canvi de les quatre rodetes o boa antigues per unes de noves.Així tindré dos parells per qualsevol comtratemps.

IMPORTANT:
Tinc que fer un aclariment en relació al petit desajust o fluixera quan apretes el màxim en els models S-works de carretera model 2012.La solució es que un cop parlat amb el serveix tècnic de la casa.Descubreixo que soc l'últim en treure l'aigua clara(he de ser d'un de tant que pensava el mateix) o no?,jeje. Em de seguir la fletxa amb el signe positiu(+) per apretar-te la sabata ni més ni menys.I el mateix procés amb el signe negatiu (-)quan vols afluixar-te la sabata.
És una de les novetats realitzat per aquest any 2012.El tema  ja està solucionat.
Espero que l'altre parell es pogui fer la substitució de les Boas.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada