30 de gener del 2012

El stage de l'equip Rcb Motor Begues 2012 al hotel Tarraco (Tarragona) 1er part.

A la crida per fer el stage amb l'equip en el hotel Tarraco a les 9.30h del matí d' un dissabte (28/2/2012) arribem jo i en Francesc Catalan al parking.Deseguida els elit i sub-23 fan també la presentació i aprofito per capta l'instantanea ja que després se'n van a Mopesa(un dels patrocionadors + Rcb+inverse+cclaro+Tarragona) i fer altres fotos a l'ajutament de Tarragona a les 12 del matí.(l'entrenador es Antonio Pineda)

 Un dels components de l'equip amb un bon material a les seves mans.
El Mopesa continua amb 18 corredors.
El Club Ciclista Campo claro manté la propera temporada el seu equip amateur amb Antonio Pineda al capdavant que conserva els seus millors corredors de 2011, entre ells els germans PradesBenjamí i EduardLa plantilla és de 18 corredors, vuit elit i deu sub 23.

SegueixenBenjamin PradesEduard PradesMarc VilanovaAlbert NafríaVíctor IturatArnau SoléJavi García, Llibert Sendros, Adrià MorenoAlejandro Barreu,Víctor SánchezRubén PelegríEdgar Romero.

NousAiran Fernández (Caixa Rural), Frances Gironès (UPV-Bancaixa), Josep Nadal (vitaldent) i els juvenils Luis Sánchez i David Dalmau (CC Sant-Boi).

Font:Biciclismo
Diferents vestits en la seva presentació com també en el nostre equip Rcb Motor Begues de Veterans. Després de l'asignació de les habitacions toca fer la reunió de corredors.En Pedrito ens dona les llicències tramitadas del 2012 i el col-laborador Vicens ens té preparada la roba.
 Abans hi ha una xerrada tècnica amb els punts a decidir com:
  • Votació de cada company de dos capitans dintre del pilot.
  • Paraules com protocol,companyerisme en familia,respecte i esport son objectius que s'espera de tots nosaltres durant la temporada.Son paraules dintre del diccionari del l'equip.

La il · lusió i l'estar en aquest grup que respira ciclisme 100x100  em fa tenir pell de gallina, jeje.
He quedat impresionat de la quantitat de material que ens han donat. Gràcies al patrocinadors  no ho haguéssim aconseguit.
 Francesc Catalan
Jose Antonio Fernandez " Cuervo "
PopRiu
Tots plegats em compartit habitació.Amb alguna discusió com Barça(Fr/pop)2 Madrid(cuervo)1.

Es continua amb la sessió fotogràfica un cop l'equip està tot equipat. Amb aquest objectiu estem molt agraïts de tot cor als patrocinadors i col-laboradors amb el seu gran sacrifici ens posem a la seva disposició per donar-los molta publicitat.I si pot ser moltes vendas. A l'entrada de l' hotel fem les fotos de curt amb el culot i mallot de màniga llarga.
 Xerrada abans de la previ/foto i més tard la sortida.
 Sortida d'uns 40 quilòmetres per fer també fotos al passeig marítim de Tarragona.
 Una dupla Pedrito/Maya
 Pedro Soler a dalt i Diego Maya abaix.
 En Diego Maya Rojas en algunes de les seves gestes.L'important es que pugui esta amb nosaltres i fer la majoria de la Xallenge de Veterans.Els seus consells i la seva classe transmesa a tot equip ens farà ser més equip Motor Begues.

http://www.zonabicis.com/
El lloc on treballa per les tardes.
http://hemeroteca-paginas.mundodeportivo.com/EMD01/HEM/1990/05/14/MD19900514-075.pdf
 Una tarda gelida i ennuvolada no ha fet treure les ganes de donar pedals.
A vegades passa que al no tenir una ruta establerta et trobis amb això,jeje.
L'últimes fotos abans de menjar.
El company Francisco Lorca al costat del patrocinador.Al costat d'ell estem tots.Bé juntets per no tenir fred.
Els altres companys tenen problemes amb la tarjeta d'obertura de la porta. Potser ha estat la humitat portada per en Santi Alentorn des de dintre del mallot.És el posseïdor de seu tresor o tarjeta :) mou-la amunt i avall perquè s'asequi.
 El qui posa ordre el Cuervo que diu " como que no funciona " dame la tarjeta,jeje.
Després de dinar toca relax.
A un kilòmetre del hotel hi ha un centre comercial Wapa amb material d'esport.Això ha fet que uns quants del grup Jo,Maya,Cuervo i Agueros anessim a fer un cop d'ull. Mentres la resta han anat a fer un passeig per el Centre de Tarragona.Tots amb el xandal de l'equip.Em fet furor i admiració fins el punt que:
 El hipotètic venedor i potser a l'imatge no es veu gairebé Diego Maya estava xerrant amb un client la posible compra futura d'alguna bici exposada. El seu lema és la marca Pinarello i Colnago son les millors  i la resta està per sota.Per un moment estava per donar-li la comissió de venta si fós l'amo del centre comercial.
 M'acabo d'enamorar d'aquestes sabatilles a un preu de rebaixes de 89 euros.En Cuervo diu que té unes d'igual en color groc i la setmana pasada les va comprar en un altre botiga a un preu més elevat per 105 euros.
Qui és qui? mentres fem cua a la caixa de pagaments.
Un dimoni amb banyes, jaja. La solució al final de blog.
Ens toca el sopar.
Lloc on es fa la tertulia juntament amb un cafè.
Tan el dinar com el sopar els apats estan fets  d'hidrats de carbono.L'excepció ha estat en el esmorzar que hi havia bufet lliure. Encara que algú ha menjat pasta també,jaja.
Deixo constància que aquesta tropa menja com una llima del 15. De gana en tenen tots i a més d'un ha repetit plat.Son els sprinters de l'equip. L'endemà hi havia carrera i quina volada de  plats.

La solució:
Cuervo company taronger
Juan Agüero company dimoni.
continuaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaà.

4 comentaris:

  1. Impresionant Jordi els teus reportatges,ets el puto amo !

    ResponElimina
  2. Hola Santi, gràcies company.Només es una pinzellada del que va succeir.Per mi la modèstia és una virtut.Salutacions!!!

    ResponElimina
  3. un placer teneros a los dos en el equipo,grandes personas....salut...

    ResponElimina
  4. Gràcies pedrito ens hi deixarem la pell però sense talls, cuida el dit company.Força Motor!!!

    ResponElimina