21 de gener del 2012

Amb tres ports i amb companys de la grupeta dels dissabtes

Amb una colla nombrosa que cada cop fa més goig.Us presento nous companys benvinguts de lluny o d' aprop segons les ganes d'estar amb nosaltres.
En Eduardo Lecina amb la seva nova equipació de " Luxe " si es que té mes anuncis junts que (antna3 + Telecinco),jeje.
També ha portat els seus " Calcetines Solidarios " per una bona causa que ha repartit en la finalització de la ruta en el bar el Goffy's de Cardedeu.
Eduardo exposa i diu:

Hola a todos.
Soy eduardo Lecina. El maño.
Aprovecho esta via y esta agenda de contactos que entre David y todos los demás hemos creado para mandar esta información y pedir la colaboración del que este interesado.
El equipo en el que llevo 5 años corriendo conocido como centelles blancas, o Skoda, o Biciequip, o Bigmat.Va a colaborar con la asociación de : Familiares y amigos de nenes/as oncológicos de Cataluña,(Afanoc).
En concreto se va a colaborar en un proyecto llamado " la casa dels xuklis".Que es la casa dels xuklis?. Lo podeis leer en internet, pero por resumirlo en dos líneas.
Construir una casa de acogida para las familias de niños y niñas con diagnóstico de cáncer que tengan la necesidad de desplazarse a los hospitales de referencia para seguir el tratamiento médico, sea cual sea su procedencia, cultura y condición.
JUSTO AL LADO DEL Vall d'Hebron.
Uno de los corredores de nuestro equipo, Jorge Vicente sufrió la enfermedad hace unos meses y fue operado.Tras recuperarse puso en marcha esta iniciativa creando un logo (Day by Day).Logo que luciremos en nuestras equipaciones y calcetines " Solidarios " esta próxima temporada 2012. Se va a poner a la venta calcetines con este logo.El precio de los calcetines sera de 5 euros.La diferencia entre el coste y el precio de venta.aprox. 1,50 euros por par, será donada a la fundación.
Por mi parte el equipo de la temporada 2012 llevará estos calcetines.Hemos pedido 50 unidades(par).
Gracias a todos por leer estas lineas.El que este interesado en colaborar de alguna manera puede responder.
Gracias , un saludo a todos.

En Martí Marquez ja està recuperat de la caiguda soferta amb un perdua de líquit sinuvial en la articulació del colze.Ara ja està fent corrons i voltes al circuit Ap7 Llinars del Vallés.Salut company!!
Finalment ja sé el nom del company que venia altres vegades.Es en Marcel àlies " maco " Torruella Dedeu.En la conversa queda cla que sortir esmorzat es vital i sobretot amb poc fred,jeje.
El líder de la maglia Rosa és en Marc Plans i fan de la marca Giant.Quina merda amb el tema "potència" ,jeje. oi company!! i altres mides del quadre.
En David tenia programada en la ruta una crono des de la cruílla sortint d' Arenys de Munt (senyal) fins a dalt a Collsacreu.He aprofitat per fer un Lap Garmin(temps de 8 minut i 45 s./ dist.2.97 km) fins senyal del port.Ha guanyat la Maglia Rosa !!Felicitats¡¡¡
Quant estem a la N-II  la gent ha de ser més responsable i tenir un ordre quant el pilot és un gran pilot.Ho dic perquè en el moment que el lider estava parlant pel mòvil a cua del pilot (jo també hi era).La gent tenia que saber fer el gir per l'entrada Areny de Mar i no fer el que s'ha fet companys!!!
Un company Esteban Iglesias fidel als seus colors del club i també al costat d' un altre company.Només faltava el Albert Bañeres,jeje.
L' últim cop que compartia ruta va ser a la pujada a Coll de Pal.Me'ls vaig trobar a la baixada però volia concindir amb ells.
http://popriu.blogspot.com/2011/08/de-ripoll-coll-de-pal.html
Avui tot comentant les sortides del seu Club.No hi ha ningú que les expliqui com:
-Si punxes alguna botifarra surt daltres companys i que no esperen,jaja.
-Els pals que surten en quan hi ha alguna pujada,jaja.
-Els renecs entre ells i la gran familia que son.
-Quan jo decideixo sortir amb ell ja estic mentalitzat que rebento,jaja.
Aquí la seva biografia:
http://teammuntbikes.blogspot.com/2011/11/memoria-duna-gran-temporada.html
En un altre pujada situada a les Costes del Montseny fins al encreuament per fer la baixada del Mortirolo em trobo amb un company de Granollers que em diu:
Sortiré en el blog Popriu.
Jo: Oi i tant.
En Miquel Ortega del club Mortirolos, també estava un altre Miquel dels Mortirolos.
Avui estrena Cabra maden in China.Un company que es venia tota la bici per ser talla petita i ell està gaudint d'ella.Falta algun retoc com una potència més llarga.Entre nosaltres em parlat del maleít Francés, oi que si Miquel?,jaja.
Es pot i afirmo sobre la marxa que no tingut gaire temps per fer els ajustaments previs a la sortida però una enginy molt lograt i que m'ha agradat ha estat la ubicació d'un let d'il.luminació.Quant tens la " tija " plana a on ho poses perquè et vegin.Doncs en una vaina del darrera.Prenc nota company!!!
Salutacions i un altre company que finalment m'he oblidat de fer-li la corresponen foto.Ho sento i queda el tema pendent per la propera.Es el peu d'en Jordi Llena.
Un enginy extraordinari. Barat i pensat amb astúcia.Barat i pràctic.
Avui hi havia Meta volant a Llinars del Vallés senyal de 50 i la veritat no he seguit el desenllaç.Estic cansat potser del exercici del dijous fent corrons.Demà ruta planera amb el companys de les franqueses.Anunciat en el blog 130 kms.El que volgui venir ja sap.Gas a la burra!!
PopRiu en Garmin Connect: Detalls
 
49 dias d'entrenament.

2 comentaris: