17 de desembre del 2011

Poso a plè rendiment el seient PopRiu fet per en Manel Lopez

Ahir en van fer arribar el meu seient(gràcies Amadeu) fet per un artesà que comença a ser reconegut per la seva feina i és que el boca a boca produeix una demanda d'aquest producte on companys com Joan Casals , David Reche, Mateo entre d'altres tenen en propietat un seient exclusiu d'en Manel Lopez i sobretot està dedicat amb sobrenom-àlies o nom,jeje.
La meva sensació i ganes de provar-lo encara que fos amb vent ha sortit una bon reguts de dolç a la boca.
Les primeres pedalades han estat per situar-me a sota del seient ja que aquest es un pel més llarg que el fizik que portava fins ara i un oooooooooooo per la relliscada en forma de més ràpidesa alhora de fer els meus capilars.La cadència encara més elevada per la capa de vernís que té el seient.

La brillantor i estupor per com ha quedat !!!! Quin seient companys¡¡¡¡
Ara falta adaptar-me a la nova situació i comodidat. Per comoditat com a  exemple quan compleixi almenys més de tres hores o més i el meu cul no es ressenti de la duresa del carboni. Amb el fizik era una costant quan més de dos dies seguits d'entreno amb aquesta elevada cadència produïa unes molèsties en forma d'irritació sota de l'engonal de la cama,jeje.

Per COMANDES :
Contacte:lmmanel76@hotmail.com


Aquest companys son de Montcada i me'ls he trobat de tornada, Salutacions!!! i també als meus companys de les sortides dels Dissabtes trobats a la sortida del poble de Malgrat de Mar. Una noticia important és que la setmana que bé ja vaig amb la colla. David ja he acabat els capilars,jeje.(o no?)
PopRiu en Garmin Connect: Detalls
 http://bit.ly/w4F2ID
28 dies d'entrenament.

2 comentaris:

  1. Ei POP!! Ens hem creuat a Malgrat i no t'he conegut!! Tio... pedalaves com un iaio de 90 !! La setmana q ve vaig a per tu!!

    ResponElimina
  2. Ja,ja clar que tu anaves en un tram de baixada i jo de pujada.Si la setmana que bé ens desitjem bon nadal i bona fabota als flojillos.

    ResponElimina