18 de desembre del 2011

La primera glaçada

Amb la primera glaçada he fet bé de posar-me tres guants i tapat fins a les orelles amb el buff i sobretot als peus que no falti els botins de neoprè. Una sortida marcada pel fred on el garmin posava una temperatura de 2 graus positius.

Estiro les cames a un ritme suau i pausat però ja de tornada a l'alçada de la rotonda del peatge de Sant Celoni he vist un grup i un maillot de Bicicletes Segú i un altre dels Mortirolos. Ha costat agafar-los i darrera del pilot amb un silenci absolut he planificat la sorpresa.
 Els he adelantat amb la càmara a la boca tot i que no m'han reconegut ja que anava de vermell de cap a peus. El grup diu " bon dia " i un cop els he fet la foto llavors han dit oooooooooooo " PopRiu ",jaja.
Ells: que no estas fent capilars si encara porto el plat petit.Ara bé amb la meta volant a Llinars del Vallés s'han deslligats les hostilitats amb un company jove del pilot a pendra la victoria als més grans. Jo no he vist res de res,jaja. Xerrant una mica amb en Miquel, Salutacions Mortirolos!!!
A riudarenes he vist en Beni, !!Salutacions¡¡¡

PopRiu en Garmin Connect: Detalls
http://bit.ly/shMJ5v
29 dies d'entrenament

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada