24 de desembre del 2011

La primera sortida amb el pilot

Toca fer una entreno amb el pilot o companys que surtim els dissabtes al esquaix de Cardedeu a les 9.30 h. Així agafo ritme però també re-educació sobre les messures que tinc posades a la bici amb B.I.C. fit.
Desitjo un bon Nadal i bones festes a tots plegats i també els que no han pogut venir avui a la sortida.

El company " Girbi " Josep Girbau em diu deixem la càmara i publica com es pot retallar el màxim  el material exposat: una manxa i la seva càmara.Tot està despullat només queda una cinta de velcro que ho subjecte,jeje. A on està el límit?
Hi ha companys que van atabalats o agobiats i sense volver pr ex: David Alier ens ha fet una aterrissada en planxa.Moment que cau i es coloca en posició vertical no sense abans dirigir el transit,jeje.
Un conte de companys i som uns 30 aprox.Cada dia en som uns quants més i els que s'afegeixen com en Pitu en Ramon Verges i Jordi Castell i un especial menció a:
BENITO  on aquest any competia en la nostra categoria per veterans i ho ha deixat perquè la prosposta d'una feina ha fet que un dia per l'altre anar-se'n aprop de  Logroño en una bodega familiar de vins. Em comenta que feia de dilluns a diumenge en plena temporada de recol.lecció. Està aprop del parc Natural de Moncayo. Es fabrica fins i tots vins d'autor que son els millor vins de la bodega.Ara allà tampoc ha deixat la bici totalment s'ha portat els corrons i algun cap de setmana sortia. I es que el poble on estava trobar-te dos cotxes ja era massa,jeje.
Feia poc que trepitjava Catalunya va arribar ahir perquè tenia treball embotellant i posant caixes de vi per a la venda per aquests dies de Nadal. Bon Nadal Benito!!
La grupeta tenia un objectiu i era qui guanyava el premi de la muntanya edició 2011 a la collada de Parpers. Tota la sortida més o menys tranquila amb alguna apretada forta on la falta de coordinació dintre del pilot ha donat algun ensurt.El resultat era que la pastilla de frè anava a plè rendiment. No es pot anar en fila de tres.
El guanyador ha estat en Edu un infiltrat de la botiga de Rocabikes.( el jefe ) Felicitats company!!! i bon Nadal
PopRiu en Garmin Connect: Detalls
 
32 dies d'entrenament.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada