6 de novembre del 2011

1er prova del calendari de Ciclocross fet al Parc de Mil Pins(Les Franqueses del Vallés) any 2011


A les 7 de matí ens em trobat en Christian Goeere,Josep Girbau i jo petant la xerrada a l'espera que facin acte de presència els altres companys, de sobte surt en Toni Serra, Ricard i etec.
Falta posar els taulons que els porta en Toni en la seva " Flagoneta":
Per normativa es posen 3 taulons amb un marge de tres metres i que siguin de fusta, també diu que poden ser metàlics.
En la mà d'en Crhris hi ha una imatge difuminada pel constat pica pedré, soroll de toc de la maseta.Quin fart de donar-li favotes contra la varilla que no era pas curta més aviat llarga com la mare que.....això devia pensa en Chris.
Arrenjant els petits detalls de publicitat Segú i aquest any no ho passat el mateix que a la pujada de Montmany(crono) i l' estri per subjetar la vela major s'ha aconseguit fent un bon forat al terra.Una terra tova ,humida i en molt bones condicions rodadores.
El material que portava en Santi ha estat desallotjat i distribuit per l'entorn del circuit.
Una mica pesada la carpa feta de plàstic i aixecada amb un aparell que portava a sobre en Marc
Corria un comentari que deia" a veure Marc no l'inflis amb líquit " ja que el tema postural del que l'aguanta fa pensa malament,jeje.
Mentres estava jo posant cals al terra i crec que + - ha sortit una línea recta a l'arribada a Meta.
La carpa on estava ubicada les inscripcions i d'altres fan servir corrons per no embrutar-se tot fent un bon escalfament.
En Gubi un company fidel a les carreres de CX està en el seu calendari a més de ser un Breveteru.Salut company!!!!
Bona feina amb aquells papers que ens has demanat,jaja.
Anem a la secció bar i distribució de butifarras a preu de 4 euros i 1 euro el cafè.
El company Alfons Sanchez es un especialista a cuidar-se i a cuidar-nos on la professionalitat es demostra portant guants i farcint l'entrepà amb pincell.Boníssim nyam el " bocata di cardinali "gràcies
En el procés d'elaboració espontanea dient: que en vull un ...............ja el tens.
Que falta un parell de mans per donar un cop de mà? doncs en Amadeu Gordo agafa la barra de pà la parteix per la meitat en secció vertical i  sucesivament torna a partir per la mitat horitzontal les dues parts que queden.
Gaudint amb la colla al costat del foc i brasses que mmmmmmmmmm amb un vi de sobretaula, uf....sort que només he pres un got.
Ha començat a caure cuatre gotes gordes i el servei d'urgència s'ha disparat en la evacuació, noooo, sinó en defensa de les butifarres posa-li una paraigues
Un moment fantasmagòric com en el centra de les graelles un paper suspes en l'aire no li fa efecte el foc.L'encarregat de mantenir el fosc viu és en Mathius, salutacions!!! " No tendrás poderes paranormales "
Un mètode primitiu dels antepassat prehistòrics posat en pràctica per l'equip " topo Verde " amb una cervetana exercita els pulmons en David a la seva màxima potència.David la teva pretemporada la fas amb el sistema Body-Gym doncs això s'ha acabat ara es porta una cosa molt més efectica ; has de fer abdominals hipopresivos " Guanya tu " a l'equip " Topo Rojo ".jaja, nota :entre tu i jo.

He anat a fer un cafè a la secció del bar gobernat per Manel Moron i al costat un corredor de l'equip que no porta dorsal vaig a veure qui és.

Però que fas??????????????? Marc li deixes a l'Amadeu, !! ojo ¡¡¡ pregunto: te'l posa amb vaselina o sense.
Amadeu diu: Tant m'agrada la carn com el peix
En Toni Serra
Passo per la secció de Box de les bicis i un company que és un FanGiant com jo.
Salutacions Marc Plans

La sala dels àrbitres
En Manel Lopez tècnic de so i encarregat del servei i a més fa http://popriu.blogspot.com/2011/11/continuem-dintre-del-taller-den-manel.html
Potser a més de la mànega d'aigua calia una dutxa allà mateix i que ha estat un dia plujós, plujós a partir de les 12 del matí. 
M'estic endinsant a la part que em toca del circuit per ubicar-me a la posició i fer de vigilia als companys que corrien.
Un video fet en un entrenament per saber si la gent baixava dampeus o a sobre la bici.El provador ha estat en Santi Segú.
La sortida de Master 40 en el seu inici.
La sortida de Master 50 en el seu inici
En el meu lloc em comentat amb el Company que en aquest pas sobresortia una part de la barana del pont cap enfora i els corredors prenien dues opcions o t'obries cap a la dreta sense cap problema o pasaves per l'esquerra i tallaves algun metres tot passant a peu i amb la bici a la teva esquena com la roda del darrere colpejava lleument el sortit de fusta.La solució posar-hi un pneumàtic que hi havia per allà.
Comença la carrera amb una selecció per Equips o individual o persones reconegudas per un servidor perquè m'han sortit uns 290 fotos (la bateria ha dit prou)i ja veurem quantes fotos puc posar-ne per culpa del partit del Barça que està colapsant internet i més endavant faig una segona part:
Individual
EQUIP BICICLETES SEGÚ CADET / MASTER 30-40-50
MARC ORTEGA:



TONI SERRA:



MARTI SANZ:



BERNAT DEL PINO :

CADET:ADRIA CANALS


SANTI SEGÚ:




Individual
Individual

MIQUEL GUBIANES:
Comentari d'ell: !!us heu passat és molt dura¡¡¡, resposta és l'essència del Cx



EQUIP AMATSTRONG(5):








Individual:



Individual:
Individual:
Individual:

Individual:
 
Em falta els Elits/sub23 i les Fémines:
de moment hi ha la classificació dels elits:
http://ciclisme.cat/clasificaciones/Clas_Elits.pdf
Classificació Master 30-Junior i Fémina
http://ciclisme.cat/clasificaciones/Clas_m30_jun_felit.pdf

CONTINUARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA........................fémines,sub23 i élit.

3 comentaris:

  1. Grandíssim reportatge Popstrong! T´agafaré algunes fotos amb el teu permís. Una abraçada i a veure si ens veiem al CX de Mataró! @Amatstrong.

    ResponElimina
  2. Jo tinc un altre video y mes fotos de calitat, si en necesiteu alguna m'ho dieu.Quina cursa més dura co.....!

    ResponElimina
  3. Hola Amat gràcies per venir a guadir d'aquest prova i agafa les que volguis que per FAcebook ni han a milers, gràcies al voluntaris del club.Salut i kms.
    Hola roberto doncs si vols pots penjar un video pel Youtube i em pases l'enllaç que te'l publico i te donc publicitat teva.
    Salut i kms.

    ResponElimina