19 d’octubre del 2011

Llum davantera i posterior amb conexió usb marca Knob Boomer


La llum davantera ofereix uns 50 lúmens de potència mentre que la del darrere proporciona 30 lúmens en color vermell vermell. Cap d'aquests dos valors seran suficients per il · luminar una carretera o pista forestal, i és que les Boomer només serveixen perquè siguem vistos. Això sí, el seu feix de llum és realment potent per aquesta categoria de llums.

CARACTERÍSTIQUES:
Recàrrega via USB. i a prova d'aigua!,cos de silicona flexible.Lent i carcassa integrada.Indicador de bateria baixa, intel.ligent sistema d'estalvi de bateria en model d'emmagatzematge.


Un video molt distret per la instal.lació del producte i jo mirant el entorn per si havia alguna planta de maria i els seus tratos apilotonats i només faltava que se li caiguessim els pantalons,jaja.

Les maneres d' il.luminació de la Boomer són quatre: intermitent, intermitent amb doble ràfega, intermitent de ràfega contínua i fix.
Autonomia: 36h (intermitent), 4h (fix), il.luminació: un led amb quatre maneres, Dimensions: 68x50x34mm.
Segons el fabricant diu que el pes es de 46g (del), 42g (després), Preu: 39 € (cadascuna), Distribueix a Espanya: info@teambike.com
MANERA D'EMMAGATZEMATGE.
La funció de descàrrega de la bateria s'ha integrat en l'electrònica per optimitzar la durada de la bateria. Aquesta característica s'ha d'activar quan la llum no serà utilitzada durant un període prolongat. (És a dir, més d'un mes) Per activar el mode simplement mantingui pressionat el botó d'encesa durant 5 segons després d'un cicle de càrrega completa. El LED s'activa fins que la bateria arriba al nivell correcte, el LED s'apagarà i la unitat estarà segura per al seu emmagatzematge.Bateria: recarregable de polímer de liti-lon.
Si no baixen gaire les temperatures potser si que em quedo un parell ,jeje.Abans però tinc que fer molts corrons.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada