23 d’octubre del 2011

El pilot italià Marco Simoncelli ha mort en un tràgic accident en la carrera de MotoGP.

Tràgica mort aquest company sobre les dues rodes que sobte ens ha deixat un gran pilot com era en Marco sempre batallant en llocs per on pensaves que no es podia fer cap adelantament i allà amb la seva roda trepitjant la maneta del gas.
Ha estat el començament només  s'havia fet una volta tot, vist juntament amb el meu germà  l'escena impactant i un esclat de " ostiaaaaaaa "i la opinió d'ell que es un aficionat i practicant d'aquest esport " pinta molt malament ".El italià s'ha vist involucrat en un accident en la carrera de MotoGP, en què Colin Edwards i Valentino Rossi han col · lisionat amb la moto de Simoncelli.
Que la moto t'acompanyi  allà on estiguis i moltíssims ànims a la família de Marc, la seva nòvia, a tot el Paddock i al seu més estimats amics.
Font:Rtve

1 comentari:

  1. También he visto el accidente en directo y se te pone la piel de gallina al ver el cuerpo de Simoncelli arrastrándose inerte sobre el asfalto malayo, un palo muy grande para su familia y para él, que tan joven se ha dejado la vida en un accidente donde la mala suerte también le ha acompañado.
    Descanse en paz.

    ResponElimina