24 d’octubre del 2011

EL C.C.TORELLO FA UNA CONVOCATÒRIA DE PROTESTA C17‏



AMICS PRACTICANTS DEL CICLISME

Degut a la prohibició de pas de la C-17 entre Vic i Ripoll, hem intentat per tots el mitjans possibles
negociar a través de la Federació Catalana de Ciclisme, enviant queixes a la Generalitat, que han resultat infructuoses.

Aquest tema s’està allargant massa, i no volem renunciar a practicar aquest esport per les vies on s’ha passat tota la vida i més ara que estan molt ben condicionades, bons vorals i bona il·luminació, es un punt de connexió entre Osona , El Ripollès i la Garrotxa.

En diferents trobades entre els Clubs Ciclistes d’aquestes comarques, hem arribat a aquesta conclusió, no tenim més alternativa que fer una “protesta” per poder reivindicar els nostres drets.

ET CONVOQUEM EL DIUMENGE DIA 6 DE NOVEMBRE DE 2011 A LES 10:00 H. A BORGONYÀ, al davant del restaurant El Racó d’Escòcia i Maydisa. Sortirem tots junts amb bicicleta direcció Ripoll a una velocitat molt lenta fins a la rotonda de
l’entrada de Ripoll i tornar per l’altre sentit. Agraïrem la màxima difusió per a aconseguir la màxima participació i demostrar que som un col·lectiu important i no se’ns pot ignorar.

Moltes gràcies per la teva col·laboració.

Bas CC
Calma Sant Julià C.C.
Campdevànol U.C.
Centelles P.C.
Fisiorutupujol C. Triatló
Manlleuenc CC
Olost CC
Pedalter CC
Ripoll CC
Starbike CC
Taradell CC
Tona U.C.
Torelló CC
Vic U.C
Voltregà CC 

Adjunto arxiu el qual el podeu imprimir per poder-lo ensenya amic o botigues de bicicletes o altres etc.!!!!!!!!!!!!!!!AQUI¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

23 d’Octubre de 2011


Mes informació a facebook.com/.../Club-Ciclista-Torello
      


 C.C.TORELLÓ- CONVOCATÒRIA PROTESTA C17

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada