17 d’octubre del 2011

Beure cervesa, el millor després de realitzar exercici físic

Molts dels aficionats al ciclisme tenen per costum gaudir d'una parada en algun punt de la sortida, per reposar forces i gaudir d'una bona cervesa ben freda. Doncs bé, per a tots aquells que pensen que beure una cervesa no és una cosa saludable o creuen que cometre algun tipus de pecat esportiu, estan molt equivocats.





I és que després de realitzar exercici físic, el millor és gaudir d'una cervesa. Segons un estudi realitzat per la Facultat de Medicina de Granada i el Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC), en què es van prendre les dades d'un grup de joves als quals es va oferir aigua o cervesa després de realitzar exercicis físics en condicions extremes , es va arribar a la conclusió que beure cervesa moderadament permet una bona rehidratació i una ràpida recuperació del metabolisme.


Cal desterrar la idea que cervesa i esport no són una bona combinació, ja que beure cervesa de forma moderada després de l'exercici físic va a afavorir la recuperació del nostre cos després de l'esforç a més d' hidratar correctament. Els nutricionistes i experts indiquen que és molt recomanable incloure en la dieta dels esportistes la cervesa, afirmant que després de l'exercici és la beguda més recomanable després de l'aigua. La veritat és que una cervesa fresqueta senti molt bé després d'una jornada d'entrenament o sortida amb bicicleta. Així que amics ciclistes i cervesers, beguem amb gust (i moderació).
Salut i kms.

2 comentaris:

  1. Mi amiguete Esteban y yo, después de la batalla de los sábados, nos zumbamos un granizado de limón mezclado con una rica Voll Dammm.

    Esto si que es un buen recuperation y te pone fino,fino.

    ResponElimina
  2. Cuando termine mis entrenos de larga distancia y series me pillo unaaaaaaaaaaaa,salut.

    ResponElimina