24 de setembre del 2011

4rt. CRITERIUM VICENTÍ DE VETERANS 2011

http://connect.garmin.com/activity/116715501

L'últim cap de setmana que faig competició perquè les forçes i el " coco " no està per fer una hipotètica crono de Catalunya per el 8 d'octubre.Jo estaré fent panxint al sofà de casa,jaja.
La carrera d'avui a Sant Vincenç dels Horts ja la tenia al cap de l'any passat i efectivament es repeteix el circuit.Per més detalls aquí.Es un circuit de puja i baixa en 2+2 (trams) arriban a meta en baixada,si en baixada.
He sortit de Granollers amb en Christian & Alfons i tots dos no ho tenien cla per la pluja.Un deia que venia però si estava mollat no corria i l'altre perquè he vingut jo,jaja.El resultat ha estat que hem correguts tots i Alfons ha rascat copa, que més vols company i a sobre dien " començo a tenir mal de coll " sisi ja m'agradaria rascà copa tot l'any encostipat,jaja.


Tot l'equip Bicicletes Segú ens sortit ben escalfats de cames i a punt per corre gràcies a Rosie(massatgista) i en les seves mans em gaudit d'una ràpida posta a punt.El temps no acompanyava però s'ha matingut. 
Abans han corregut pel campeonat de Catalunya els cadets i cadets fèmines a les 15,30 hores.Hi havia en Martí Marquez i Tomas Martin .Classificacions aquí
Un cop donat els premis a les categories inferiors a les 17 hores i poc toc de pitu i gas a la burra.
en Francesc també ha vingut i ha fet una feina molt gran saltant a tot el que es movia i controlant el que tenia per davant segons la classif.de la Xallenge.
jo patint i controlant la gent que tancava el pilot,jeje.
la pelicula de l'etapa no la tinc gaire clara, estic molt cansat i ha finalitzat amb el trencament d'un grup númbros i nosaltres en el segon grup.
En la volta 15 hi havia un premi de meta volant on en Francesc ha disputat perquè està en molt bon lloc de la General i en bona forma (M.Volant)entrant en segona posició.En total em fet 30 voltes a un recorregut de 1,6 kms a una mitja de 41 kms/h.
Amb el desgast d'això ha volgut contactar amb el grup capdavanter en Francesc però el controlava en German Vela perseguidor en la General de Veterans.Tothom a tret la calculadora a falta d'una carrera que toca fer-la demà a les 9 del matí a Vilanova i la Geltru.
Doncs dintre del segons grup em arribat a l'esprint.
una familiar d'en Francesc es diu Albert Garcia Pla i que té familia a Razbona(Guladalajara).També li dona a la bici com fer la ruta de Santiago.Salutacions Company!!!

ja de tornada cap a casa s'acosta una tempesta gran-gran. 


25 dies de competició.
Les classificacions aquí
http://ciclisme.cat/clasificaciones/clasificacion-General_14.pdf

6 comentaris:

  1. Hola Jordi,

    Por fin se acabó el año. Ha sido el primero para mi y a pesar de solo haber ido a 13 carreras se me ha hecho algo agotador.
    Mi enhorabuena por la temporada tan buena que has hecho y a ver si la que viene te veo mas para arriba, yo estoy seguro que asi será.

    ResponElimina
  2. hola enrique ya estaba hasta los guebs sobretodo de coco que son muchas carreras.Un buen descanso para recargar pilas y la temporada de que viene hay cambios y objetivos mayores,salut i kms.

    ResponElimina
  3. Molt bona crònica. Vaig anar a veure al meu cosí Fran, i vaig disfrutar de valent amb les esbatussades que us foteu a les pujades i als sprints, unes màquines!!!!

    ResponElimina
  4. Molt bona crònica. Vaig anar a veure al meu cosí Fran, i vaig disfrutar de valent amb les esbatussades que us foteu a les pujades i als sprints, unes màquines!!!!

    ResponElimina
  5. Molt bona crònica. Vaig anar a veure al meu cosí Fran, i vaig disfrutar de valent amb les esbatussades que us foteu a les pujades i als sprints, unes màquines!!!!

    ResponElimina
  6. hola Albert tu tampoc et quedes curt en apretades, tal com en vam veure l'altre dia a la carretera.Les ganes d'esmorzar fan donar gas a les cames.,jeje.

    ResponElimina