12 d’agost del 2011

Tenim la Marxa Cicloturista 100% Tondo el 24 de Septembre 2011

Només vol ser un homenatge a un amic pels llocs que a ell més li agradaven i que alhora a nosaltres més ens ho recorden.
En aquest recorregut hi ha una marxa curta i una altra llarga perquè no és un recorregut qualsevol per a nosaltres sinó que té la seva explicació i el seu sentiment particular.


La volta curta sortirà de Sant Joan les Fonts i baixarà cap a Banyoles on passarà pel costat del llac, on gairebé cada dia Xavi anava a prendre el cafè. Seguidament es pujarà per Santa Pau, on els dies d'entrenament sempre li tenien el seu lloc reservat, ja fos per fer unes sèries de força o bé per acabar pujant a "ritme" i esprintar al final, al peu del volcà Santa Margarida. Per acabar, es passarà per Olot fins arribar de nou a Sant Joan les Fonts, havent completat els 72 km amb 980 metres de desnivell.


La volta llarga continuarà cap al port del Capsacosta, on ell tenia el seu "laboratori" particular fent els seus tests, per saber en quin punt de forma es trobava, buscar sensacions o només ... per rebentar als que s'atrevien a aguntar-li la roda. En definitiva, tenia les mesures ben preses i el seu rècord estava en uns espectaculars 17'40 ". Un cop a dalt seguirem cap a l'estació d'esquí i muntanya Vallter 2000, un port" de veritat "on Xavi sempre que volia preparar un gran esdeveniment anava a fer les seves pujades, dues o fins i tot tres de seguides, i on també en algunes ocasions havia fet algunes concentracions. Li encantava la pujada però sobretot el lloc en si ... Arribats aquí s'hauran completat els 121 km i 2800 mts de desnivell . El fet d'acabar la volta sobre un lloc com Vallter 2000 no és cap caprici com poden veure.


¡IMPORTANT! L'arribada de la ruta llarga no serà en el mateix punt de sortida sinó a l'Estació d'Esquí i Muntanya Vallter 2000. L'organització posa a disposició dels participants un transport de retorn des Setcases fins al Pavelló Municipal d'Esports de Sant Joan les Fonts d'on s'haurà sortit. Els interessats han de contractar aquest servei al moment de fer la inscripció.
Més informació: www.facebook.com/100x100tondo
Inscripcions: 25euros 
Transport de Vallter 2000 a Sant Joan les Fonts: 6euros
 Llicència federativa d'1 dia: 15Euros

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada