5 d’agost del 2011

Menjant el contingut d'una carbassa

http://connect.garmin.com/activity/104189703#.TjvXp2vCxaU.blogger

Les cames em deien " descansa noi" i he fet una volta per la costa del Maresme per treure totes les toxines d'ahir i amb un exercici d'inspiració de nous olors com la flaire de crema solar i gust de peix fregit que de segú que a primera hora del matí era fresc. 

parada tècnica a Malgrat a fer una degustació del producte de cabell d'àngel que feia temps que no ho feia,jeje.
fins i tot tenia ametlles fregides i un cop menjada toca un rotet de plenitud i de panxa contenta.

també he fet una parada W.C. i la sorpresa ha estat trobar-me amb aquesta carbassa gengantina, renoi.
Aquesta no ha sortit de la pasta de cabell d' àngel més aviat es per fer sopes.La bona es la carbassa confitera de color verd.
Propietats nutritives i salut:
La carbassa té una aportació calòrica molt baix ja que la major part de la seva composició està formada per aigua i hidrats de carboni, amb una mínima quantitat de greix. Alhora és una excel lent font de fibra que ajuda a regular el trànsit intestinal en posseir un suau efecte laxant. Els seus nivells de vitamina E, C, A o B contribueixen al bon funcionament del sistema immunològic, així com a millorar l'estat de la pell, cabell, mucoses, i els ossos; produeixen acció antioxidant i intervenen en la formació del colágeno, glòbuls vermells i dents.
Els minerals que conté la polpa, sobretot potassi i fòsfor, intervenen en la transmissió i generació de l'impuls nerviós, equilibren el nivell d'aigua de les cèl lules, beneficien el funcionament intestinal i milloren la immunitat. Tampoc hem d'oblidar les propietats anticancerígenes d'aquesta planta.Nyam,Nyam!!

aquelles tres de color taronga, no ser que son jaja.
152 dies d'entrenament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada