21 d’agost del 2011

Calculant el meu límit a Vallter2000

http://connect.garmin.com/activity/108034485#.TlAPhq5aeN0.blogger

Ahir vaig fer camí amb el company Uri Garcia per gaudir unes de les pujades guapes de l'any amb unes referencies que tenia del 2010 de 1.46.00 hores i que he calculat i guanyat millorant respecte a aquest any amb 1.42.00 hores son 4 minuts de menys.
La crònica de l'any 2010:
http://popriu.blogspot.com/2010/08/vallter-2000-57e-gran-premi-ripoll-16e.html
Em sortit a les 12 del matí de la Garriga amb una calor constant i en el indicador del cotxe posava 35 graus.Déu n'hi do.Em poso el aire acondicionat,jeje.

L'any passat l'inscripció estava ubicada al pavelló de Ripoll i allà em aparcat després de fer una operació 2 x 1 que consisteix de puja els dos cotxes a Vallter i tornem amb un amb l'avantatge que un cop enllestit la carrera ja podem fer una bona recuperació per demà a Blanes.Cada cop estic retallant el kilometratge m'enrecordo d'altres anys de deixar el cotxe a Ripoll, un altre vegada a Camprodon i ara a Vallter, deu ser l'edat,jeje.
Ja són les 3 de la tarda i ens dirigim a fer el pagament dels 10 euros a la plaça de l'Ajuntament.
Ens hi posem però quina cua i una xafogor que ha patit la bici sobretot amb algunes peces de carbono que estaven bullint i no es pot tocar, impresionant!!!!Cal tenir color clars com el BLANC disipa millor tot això.
Un company de quant feina marxes cicloturistes competitives durant tot l'any en  " FREDY" Garcia Hidalgo Club Anoia d' Igualada.Una abraçada company!!!!
Un cop em fet tots el tràmits de papers ja estem en línea però parada a una gasolinera a fer una càrrega de líquits reubicats i posats en els dos bidons que porto i crec que em faltarà.
Molta i molta gent i jo que pensava que amb la calor vindria pocs companys,jaja .Conte amb els dits 150,jeje.
En Moradell a peu dret i fent de president ha fet el sermó i bla,bla, molt de compte amb això, gràcies a ell tenim tot això i més amb la seva presència ens posem al dia i estem alerta.


En Uri ha trobat el seu límit ja que la seva cara ho diu tot, ha millorat registre de l'any passat.Ha rascat Copa i ha tingut temps de fer un bon repós com jo.He arribat a casa sobre les 22 hores.
Nota:els deu primer de la classificació eren amaters(entre elits i sub23)
La carrera ha començat un cop el pilot ha superat la primera rotonda fora de Ripoll i el xiulet de l'arbit dona peu o pedal a ficar-li gas al cos i que sigui el que déu vulgui.
El meu primer objetiu era tinc que estar a dintre del pilot fins a Setcases i així ha estat perquè abans s'han escapat un grup d'uns 10/15 corredors .Aquí he tret el plat i posat la meva cadència que un cop superat el pont que travessa Setcases i enfiles a Vallter un àrbitre a veu ha dit :
esteu a 1 minut i 50 segons del grup d'escapats.I encara queda lo més fort de pujada, collons com van!!.
Em noto que les pulsacions son altes i amb les cames fresques regulo i calculo el meu límit cap amunt i dedueixo que potser ha estat el cop que he pujat millor sense tenir " Flato ".He baixat el temps de l'any passat i també l' entreno que vaig fer fa dues setmanes enrera.
He guanyat el meu segon objectiu.
Les classificacions ja estan posades quant el posin:
AQUI

En lluís no es perd cap batalla això fa que faci molt bons temps millorant l'any passat.Felicitats company!!!
demà ens veiem a Blanes,jeje.
La meta sempre pintada de blanc al terra i arriben trepitjant-la els companys de la meva categoria dels Club Vegues.
En Marc plans també té una Giant com la meva , el que no sàvia el color del cuadre un tó mate amb líneas grises.La veritat foten uns colors que fan pena sobretot quan vénen solts els quadres.

Llarga estona parlant de components i messures antropologiques.En Marc medeix 1.73 per 1.74 cms jo.
Ell té un quadre talla S i jo talla M.Cal tenir la posició de braços 90 graus.Oi company!!!

Anem a la retirada del dorsal e intercanvi de la llicència.
En la pujada un fora de sèrie m'ha adelantat un company fet d'una altre pasta.En Parrix és Bomber "ajudant a la gent i salvant-la".Salutacions company!!!David Parraga
De qui es la xuleta i saber els % de la pujada?solució al final de blog.

Aqui tenim un guanyador nat (Federico Olmadillas)en la seva nova categoria M.50 ha rascat copa (segon)i treballa de valent.Perque?
Només cal dir que ha deixat el cotxe a Ripoll i ha tornat amb Bici.Un altre company també ho ha fet en Jordi Sabate M.50(primer)
Uri ja tens la teva foto company.Felicitats!!!
En Jordi Sabate i jo???¿ perquè? .El temps d'espera dels premis ha fet que li recollís el trofeix a Federico Olmadillas.Ell em diu ja me'l donarás a Blanes i jo li dic d'acord.
Una dada molt important entre que em fet això i em arribat amb cotxe a Ripoll un company ha fet una foto entre dos companys:
Un era Jo com a representat del Club C.Ripoll i amb la seva absència li entrego a "FEDE" el trofeix que li acredita com a segon classificat de la Cat.Master 50.jeje.
Ja no caldrà que em preocupi de donar-li a ell a Blanes i sort perquè a l'endemà he tingut problemes amb la perdua del maillot i dorsal deixat a casa i buscar-me la vida a Blanes.Això ja és una altre crònica.
17 dies de competició.
Solució:
Uri Garcia

2 comentaris:

  1. Felicides Jordi! muy buen tiempo. Y una buena tactica la de ir con dos coches, de ese modo se puede recuperar mejor para una carrera tan explosiva como blanes

    ResponElimina
  2. gracias toni, es mejor hacerlo de esta manera he mejorado los tiempos del año pasado tanto en Vallter como la subida a blanes,estoi contento.
    salut i kms.

    ResponElimina