19 de juliol del 2011

Una anècdota del campionat de Catalunya a Torelló

La rutina que fem tant jo com en Francesc i Christian un cop estem a Torelló i també en qualsevol altre cursa es apropar-nos a  fer l'inscripció, pagem la cuota i signem.Un cop ja està enllestit anem a canviar-nos a posar-nos guapos ; uns amb la crema escalfadora i un altre no,jeje.
Sortim a rodar a fer un escalfament amb dos bidons a sobre la burra que un cop en fet la volta de reconeixament de F1 deixem un bidó al cotxe i ens situem a la sortida.Doncs a Torelló per allò que parles amb un (Pere Rovira) o un altre.Vaig perdre al company i ja es feia l'hora d'escoltar un company que normalment diu:yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!
Penso deixar un dels bidó amagant-lo al cotxe, on? doncs a la roda davantera esquerra i així em trec pes encara que estava buit.
La sorpresa que va ser que " a robarrrrrrrrrrr carteras " me'l van fotre, collons quina crisis i quina
ingratitud.Mira que costava veure'l.
Hi ha gent " listilla " que no te res més a fer que pillar-se el bidó.
Que se'l mengi amb patates

Sort en tenim del Patrocinador Santi Segú que molt amable m'ha ofert no un sinó tres bidons.
!!!!!!!que s'han pensat aquests robacarteras¡¡¡¡¡¡¡ 

Ara que estava amb en Santi NOVETAT amb aquest mitjons que Bicicletes Segú que no son uns qualsevols sinó que és un mitjó tècnic per al ciclista i dissenyat per a una nova generació. Extremadament lleuger i excepcionalment lleuger només pesa un mitjó 13 grams.26 grams el parell.

Una altra de les qualitats que té és la seva composició o més ben dit la seva compressió: actua tant postural en l'activació de la microcirculació. La seva puntera ampla i ergonòmica, l'estimulació en la base plantar,està format de múltiples fibres per donar-li la comoditat durant l'exercici. L'aigua no s'emmagatzema en el teixit pel que està garantit per mantenir els peus secs. El tractament amb ions de plata és un avantatge contra la transpiració i el creixement bacterià.
Tot i això i més a la Botiga de Bicicletes Segú.

Aquesta setmana es noticia en quant a entrenaments perquè m'agafo com a entrenament passiu.Descans total que ja tocava desde el Novembre que no descansava 3 dies seguit o més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada