27 de juliol del 2011

La dieta-anti-inflamatoria i dieta baixa en gluten

Encara arrosego les agulletes del dia després de la caminata amb l' opció de prendrem el Espidifen 600 , un anti-inflamatori per si recupero la movilitat en els isquitibials ja que al tacte en fot mal sobretot a la cama dreta.No torno a caminar més jeje.
He Trobat un article interessant sobre la dieta-anti-inflamatoria i dieta baixa en gluten.Que diuen?:


Quina és la inflamació? La inflamació és una paraula calenta en aquests dies i es culpa a una sèrie de molèsties, dolors i malalties que experimenten els atletes. En un sentit més general, la inflamació és la reacció del seu cos a la infecció, irritació o lesió i es considera una resposta immune no específica. Vostè pot entendre com el component d'inflamació doloros de l'artritis o la inflamació de les vies respiratòries, el que caracteritza l'asma.


Si alguna vegada ha experimentat algun tipus de lesió o una infecció, que pot haver vist alguns signes clàssics de la inflamació, com ara envermelliment, inflor i calor a l'àrea lesionada. Encara incòmode, aquestes respostes estan dissenyats per conduir a la reparació i la curació. Els ciclistes també estar familiaritzat amb els símptomes relacionats amb l'exercici i la inflamació , com ara dolor muscular i dolor en les articulacions després d' un dur entrenament. A més de reparar les fibres musculars, la inflamació també pot promoure les adaptacions a l'entrenament. Fisiòlegs solen buscar estratègies que disminueixen els marcadors d'inflamació després d'un exercici difícil, amb l'esperança que això millorarà la recuperació i el risc de desenvolupar una malaltia relacionada amb la formació.


Si bé l'estrès, la capacitació, la genètica, i diversos factors d'estil de vida de tots es pot promoure la inflamació, els defensors d'una dieta anti-inflamatòria creuen que la nutrició és un factor important per influir en la inflamació. L'evidència científica dels beneficis de reducció de malalties de la dieta anti-inflamatòria s'estan recopilant, però pot proporcionar una alternativa a la medicina comuna anti-inflamatoris, que poden tenir efectes secundaris no desitjats. Estratègies dietètiques per a controlar la inflamació és simplement una manera de seleccionar els aliments amb l'esperança de disminuir la inflamació, però també ha de proporcionar el balanç adequat de nutrients per a l'entrenament i la recuperació, i grans quantitats de vitamines, minerals, àcids grassos essencials i fibra dietètica.


El greix és el primer.


Potser el factor nutricional més important en el manteniment d'una dieta anti-inflamatòria és triar el tipus correcte de greixos, amb una proporció de saturats a monoinsaturats a àcids grassos poliinsaturats de 1:2:1 ideal de ser. Tenir l'equilibri adequat de greix en la seva dieta ajuda a disminuir la producció d'hormones inflamatòries.


Greixos saturats i greixos trans han de mantenir a nivells baixos o mínims. Per descomptat, vostè ja pot mantenir el seu consum de greixos saturats per la salut del cor evitant o limitant la mantega, la nata, el formatge i altres rics en greix com els productes lactis, així com pollastre sense escorxar, carns grasses i productes a base de coco i de palmist d'olis. Els millors olis d'ús inclouen les monoinsaturats oli extra verge d'oliva. Llegeixi les etiquetes i els olis hidrogenats límit de margarines i productes enfornats comercials que contribueixen els greixos trans de la nostra dieta.


Altres fonts de greixos saludables per incloure en la seva dieta són llavors de llinosa, alvocats i la fruita seca, les nous, especialment, els anacards, les ametlles i cremes de fruits secs a partir d'aquests fruits secs. Una del millors greixos per disminuir la inflamació són els omega-3 dels àcids grassos poliinsaturats, i més específicament el tipus que es troba en els peixos grassos, EPA i DHA. Les millors fonts inclouen salmó fresc, salmó vermell salvatge congelats o enllaunades, les sardines i l'arengada. La suplementació amb àcids grassos omega-3 també pot proporcionar les quantitats sovint es recomana d'1 a 2 g al dia. A més d'un consum moderat de peix, l'addició de més fonts d'alimentació d'àcid alfa-linolènic, un tipus d'àcids grassos omega-3 , també impulsarà el consum d'àcids grassos essencials en el sentit que disminueix la inflamació. Algunes bones fonts són l'oli de llinosa, soja, nous i oli de canola i productes de soja com el tofu i la llet de soja.


Els peixos no només proporciona els àcids grassos omega-3 més saludables àcids grassos, EPA i DHA, però és també una bona font de proteïnes. Per altres fonts de proteïnes dels aliments que podrien disminuir la inflamació, un moviment cap a les fonts vegetals més es recomana, com pèsols i fesols secs i llenties. Aus de corral magra, sense pell i carn de boví alimentat amb pastura també són bones opcions.
Una bona ingesta de fibra també pot ajudar a disminuir la inflamació. Augmenti la seva ingesta de fibra, amb fruites i verdures fresques, especialment de les baies i els fesols secs i els grans sencers també. Fruites, verdures i grans sencers són rics en fitonutrients que protegeixen contra la malaltia. Busqui un munt de color de les baies, les fruites de color taronja i groc i les verdures, i verdures de fulles verdes.


Per descomptat que la ingesta d'hidrats de carboni és important a l'hora d'entrenament i les curses, per la qual cosa és prendre bones decisions pel que fa a la inflamació. Intenta mantenir el sucre a un mínim en la seva dieta diària, encara que és possible utilitzar productes que contenen sucres durant l'entrenament ja que aquestes són les formes de carbohidrats durant l'exercici tolerat. Altres canvis en les seves opcions d'hidrats de carboni també pot ser útil. En lloc del que es creu que  el pa es pro-inflamatòri o superior glucèmic blanc i les  galetes, patates fregides i altres aliments snack, s'ha de menjar més grans sencers, fesols, civada, patates dolces i les carabasses d'hivern.


La majoria dels components d'aquesta dieta posa l'accent en la necessitat de comptar amb opcions més baixes de grans glucèmic, en lloc d'evitar el blat o el gluten de forma exclusiva. Si bé algunes fonts de gluten també pot tenir un índex glucèmic alt, altres no. Per exemple, pasta de gra sencer cuit al dente pot tenir un índex glucèmic més baix que la pasta blanca tova. Certament, està bé consumir una varietat de grans sencers com arròs integral en lloc de  l'arròs blanc, o blat sarraí (kasha), o civada o arròs silvestre.


Si és procedent o no excloure el gluten de la seva dieta pot ser un tema a part, i pot o no ser apropiada per a certs individus. Gluten, una substància que es troba en el blat, l'ordi i el sègol, pot desencadenar una resposta inflamatòria en la mucosa de l'intestí prim en persones amb intolerància al gluten o malaltia celíaca, o en individus amb una condició que ara es coneix "la sensibilitat al gluten. " Sensibilitat al gluten és considerat pels experts com una de tipus no alèrgic, no com una resposta autoimmune al gluten que produeix símptomes similars a la malaltia celíaca. Algunes persones simplement tenen una alèrgia al blat.


Un consell inflamatòri addicional seria per donar-li sabor a la seva dieta, sobretot amb el gingebre d' espècies i cúrcuma. El te verd és una opció bona de líquid, i mantingui la seva ingesta moderada d'alcohol, ja que aquesta beguda augmenta la inflamació. Però no et sentis massa privat, perquè una mica de xocolata negra  també es considera un bona elecció antiinflamatori!.
SAlut i kms.
Font:
http://velonews.competitor.com/?tag=nutrition+gluten

2 comentaris:

  1. Buen articulo , mi hija es celiaca y me servira un montón como ayuda me lo he copiado para utilizarlo si señor .
    Un saludo compañero.

    ResponElimina
  2. Gràcies company i com diu algú la informació es poder,jeje.
    Cuidat i no et refredis amb tanta aigua,:)
    salut i kms.

    ResponElimina