4 de juny del 2011

Memorial Antonio Miguel a Palafrugell categ.Veterans

http://connect.garmin.com/activity/90057744
Un altre cap de setmana que ens toca corre un dissabte per la tarda i que tampoc estás obligat anar-hi, oi companys,jeje.A les 12.30 hores quedo amb en Francesc per desplaçar-nos fins a Palafrugell i fins allà ens trobem pel camí a Javier Lara.Agafem el seu rebufo del cotxe que la carrera no es fins a les 3 de la tarda.
Un apunt important ens han rebaixat l'edat pel que es veu som criatures que correm a Master 30.Si es que quan més gran et fas mes crio ets...(*)....jaja.


Minut de Silenci pel company Antonio Miguel Ramirez en l'inici de la carrera, descansi en Pau.

I amb tema del nens (*) que li preguntin a un company " el cuervo " que ha provat la bici exposada a la plaça 11 de Septembre.També ha estat protagonista en tan mala fortuna que ha caigut en el revolt més perillós de la carrera un cop es fa el cim de Begur amb un doble curva de baixada (20% inclinació)en la segona traçada ha fet un recte deixant la cama o glutis amb cremada de primer o segon grau.Tots els company et desitgem una ràpida recuperació




Arribo al lloc i avui trobem més gent com l'equip Bons Amics Begues que dissabte passat a Rocacorba no estaven presents. 


Un cop he fet l'inscripció necessito l'ajuda de L'Olga (a vingut a donar ànims però no ha pogut veure el final d'arribada per estar menjant un entrepà en un bar, jaja )per posar-me en millor lloc el dorsal ja que l'àrbitre m'ha dit que tenia ser més abaix, gràcies.



Abans em saludat a altres companys i qui més ha donat la nota o quasi victoria en Luis Cubero el superveterman i que els companys li han posat un àlies " el Kaiser ", jo posaria el pistolero, per els pistons que té en les cames quant fot un pal, jeje.

a falta de saber els resultats de moment no hi ha res i veurem a quin lloc m'han posat perquè no hi havia la catifa que ens pica el temps(xip)... i perquè em pagat la cuota ?.pur que?
Classificació aquí  ja estan penjades!!!!
La carrera es sortia d'aquesta plaça però l'arribada era al centre del poble.Es donava 3 voltes de 14 kms i el promitj sortia 23 minuts per volta i l´última a 21 minuts = total 1 hora i 7 minuts.Crec que la gent s'ha reservat per demà a Manresa es la meva hipotesis.De sortida neutralitzada encarem ja la pujada a Begur amb el ritme esglaonat i pendent també, es fa alguna escapada però un cop fem el cim de Begur en les llargues rectes amb la situació i visió de la gent és dificil fer una escapada.Així fins a l' última volta en continuus atacs per tots llocs i arribem a l'entrada del poble que està inclinada cap amunt i això favoreix a la gent ben situada dintre del pilot.Els sprinters han apretat de valent(guanyador Mirco àlies "vanenmoto") i s'ha trencat parcialment el pilot amb un grupet de poques unitats que han disputat l'arribada i la resta perseguin els de davant,jeje.


11 dies de competició.

1 comentari: