12 de juny del 2011

Entreno de fons en solitario o no..

http://connect.garmin.com/activity/91795404
Tot va començar el dia anterior quan quedo amb Joan Casals per fer una sortida de llarga distància per avui d'uns 150 kms, i que ell s'encarregava d'avisar a la gent.Doncs bé aquest matí rebo un sms dient-me que aquesta KO i que no m' espereu, bé doncs anire al lloc de trobada habitual ja que en dir-ho en plural tindríem a més companys per fer-la.
en trobo al lloc i estic sol com un mussol però en aquell moment passaven aquest dos companys
A la "classe" li pregunto a on vas? en Toni diu a Osor a doncs vinc amb vosaltres perquè la ruta era aquesta encara que la resta de companys no han vingut,jeje.

en " janita " també anava amb nosaltres i això que es queixava del ritme que portava, Jonny " que ibamos tranquilos", jope,jaja
a Anglés ens trobem a plaça centrica al club Ciclista Cardedeu que havien sortit a les 7 del matí només per estirar les cames i esmorzar.En un principi l' entrepà es a Riudarenes però estava tancat i li pregunto a Scorpi : " cuanto tiempo llevas aquí " una hora,jaja.Com que estan pagant la factura on el preu per cap es 5 euros amb 55 cèntims.Amb en Jonny i Toni entren al bar i triguen en sortir , jo només volia una coca cola i anar-me amb ells.
renonec a un company
El company Martí  àlies " punxarodes " té sens dubte una maledicció amb les rodes ja que l' última vegada que vaig coincidir amb ell va fer honor al seu sobrenom en aquesta sortida aquí. Me'l trobo amb una manxa a les mans i li dic : ja has tornat a punxà,jaja.Resposta no,no,estava una mica desinflada la roda i ara se m'ha torçat la vàlvula , oi que no passa res,jeje.
de la sortida del bar han fet un mini-esmorzar amb  suc de pinya -coca cola-croisant.Els he dit adeu companys que em queden molts kms.
continuu a l'inici de la pujada a Osor amb Andy
i Scorpi "que palitroque que os habeis metido",jaja.
També venia en Martí que amb la conya els hi dic que tiro cap amunt amb un ritme mes viu " a pal " i fins al poble de Osor només  portava al " punxarodes " al darrera,,jeje
a les primeres rampes  es queda i em trobo més endavant amb la resta del Club Ciclista Cardedeu que havia sortit abans del restaurant,Salutacions!!!
no tinc temps ni d'omplir bidons,jaja.gas amunt
un company del club ciclista Sant Celoni en Miquel Bofill que parlo una bona estona amb ell.Que si la QH,tothom vol fer mes kms, que després es desinfla la gent, etec.jeje.
Ell fa la miguel Indurain i necesita fons acaba pujant Osor,Coll de Revell,Collformic a ritme constant,salutacions!!!
un altre companya de Cardedeu la Manoli que no li agrada aquesta parades tan llargues per esmorzar,jeje.
No ha pujat mai les rampes de Sant Fe.No sap a on es fica,jeje.
en Gabriel que anava amb la Manoli marcant el ritme de pujada
i baixant me trobat a l'entrada de Sant Celoni a Uri que ha sortit tard a les 11 h.Encara està tocat d'ahir amb les apretades a S.F.Buixalleu.
Em apretat el ritme fins a Llinars del Vallés.
124 dies d'entrenament.

3 comentaris:

  1. Jordi una subida a mi ritmo, pensaba que seria peor,eso si en las rampas mas fuertes me adelantaban los gusanos .Gracias por las fotos,el proximo dia me avisas que pongo mi lado fotogenico,un saludo.Manoli

    ResponElimina
  2. Estos son las buenas salidas:
    Kilómetros y buen almuerzo.
    Y si se observa,lo mas importante: caras felices.

    Al día siguiente de la batalla, el Lado Rojo a las 7,15h. rodando y haciendo kilómetros.

    El Topo verde reventado, espantada general por el esfuerzo del sábado, no se presenta nadie a la salida y si sale alguno es a partir de las 11h.
    Son los desastres de la guerra para el bando vencido.

    Topillos verdes, conclusión: os falta un buen almuerzo.
    ¿que no?

    Bueno, ha de haber algun topillo verde valiente que habrá ido a la salida organizada de 185 km.
    ¡Seguro! (aunque ninguno de los que vinieron este sábado sabadete, ji ji ji )

    El pipiolo Martì hoy no pinchó y se ha portado como un campeón.
    A este también lo iremos a ver a Paris en 5 años.

    ResponElimina
  3. Hola Manoli pues acepto el acuerdo,jeje.
    Scorpi nosotros somos el lado segú competimos y por eso tenemos estos bajones y subidones,jeje.Para una salida light ya iremos a vuestro ritmo.

    ResponElimina